theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ....
ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 
ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
     Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στους άρχοντες του Δήμου Ζαχάρως.  Μα καλά αυτοί έχουν μείνει στις "παραδοσιακές δράσεις",  κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, η Αντιπολίτευση  όμως τι κάνει;
Εμείς τα φωνάζουμε από τον Φεβρουάριο και να που πιάνει τόπο! 
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!!!
Απλό δεν είναι; Εάν ίσχυε και δίπλα, στη Μεσσηνία Ειδική Περιβαλλοντική Μελάτη και είχε υπογραφεί η νομοθετική πράξη εφαρμογής της, που είναι το Π.Δ θα λάβαιναν χώρα τέτοιες..επενδύσεις - εγκλήματα; Κι όμως εσείς μια τέτοια νομική, θεσμική θωράκιση για την δική μας παραλία την καταπολεμάτε. Ή έχετε τρικυμία εν κρανίω Ή από πίσω είναι δόλια συμφέροντα. Πάντως και τα δύο είναι επικίνδυνα.
Οι ψύλλοι μπήκανε στους γείτονες, εσείς γιατί; 
  Πηγή Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Καλαμάτας (κλικ ΕΔΩ)

Αίτηση για έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας σχετικά με την «επένδυση» στην Ελαία

Τελευταία Ενημέρωση: 29/04/2013 10:32  
Με το κίτρινο είναι τα οικόπεδα που θα γίνουν οι οικοδομές των κατοικιών
Ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή της Τριφυλίας και όχι μόνο, η κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή της Ελαίας.

18 Δημοτικοί Σύμβουλοι ήδη ζητούν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν για το τι  πρόκειται να γίνει με το συγκεκριμένο θέμα.
                        Ακολουθεί η Αίτηση τους.
«Με δεδομένη την ελλιπή πληροφόρηση σχετικά με το είδος της 'επένδυσης' η οποία επιχειρείται στην περιοχή Ελαία-Αγιαννάκης από την Εταιρεία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., ζητάμε την άμεση σύγκλιση Εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας,  με θέμα συζήτησης : 1) Την πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες  του Δήμου σχετικά  με το ακριβές  περιεχόμενο της συγκεκριμένης  επιχειρηματικής  δραστηριότητας και 2) Την λήψη απόφασης  από το Σώμα, σχετικά με το αν  αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με  το πνεύμα της προστασίας  του περιβάλλοντος και με  την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής».
Την αίτηση, με αριθμ. Πρωτ. 9126//29-4-13, υπογράφουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης (μείζονος και ελάσσονος) και πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπολίτευσης, και συγκεκριμένα οι: Αθανάσιος Πετρόπουλος, Σαράντος Κουκούμης (επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας), Γεώργιος Σαμπαζιώτης, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Ιωάννης Καλκαβούρας, Ιωάννης Αδρακτάς, Ιωάννης Βασιλόπουλος, Σταύρος Αντωνόπουλος, Σωτήρης Τσίγγανος, Ιωάννης Δριμής, Δημήτρης Σωτηρόπουλος (επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας), Βασίλης Αθανασόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος, Παναγιώτης Σταματελόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Κατσαργύρης, Γεώργιος Γαλάνης, Μπέττυ Αργύρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου