theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

             Κι όμως αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Όχι ότι είχαμε αντίθετη άποψη, αλλά να κάτι λέγαμε θα κάνουν ρε παιδί μου. 
          Ορίστε: 
          Τις προάλλες λοιπόν έγινε μια ευρεία συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής του δήμου Ζαχάρως (Δήμαρχος, παραδήμαρχος (1) αντιδήμαρχοι, μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί παρατρεχάμενοι) και της Ζαχαραίας  βουλευτίνας Διονυσίας - Θεοδώρας Αυγερινοπούλου. Το πιο σπουδαίο και άξιο λόγου ήταν  όταν η βουλευτής ζήτησε τα  Προγράμματα που έχει ο δήμος καταθέσει στα όργανα της Πολιτείας προς έγκριση, προκειμένου να τα προωθήσει με την ευκαιρία των ΕΣΠΑ, (κλικ ΕΔΩ) της απάντησαν οι κύριοι ότι όχι μόνο δεν έχουν καταθέσει κανένα αλλά δεν υπάρχει και κανένα στα σκαριά.
        Καταλαβαίνετε τι ζημιά έχουν κάνει οι άνθρωποι στον τόπο;
        Πότε θα ξεκουμπιστούν γιατί παράγινε το πράγμα...
       Μα είναι τόσο άχρηστοι; Σε ένα τομέα ψάχνω μανιωδώς να επισημάνω μια πρόοδο, κάτι τέλος πάντων και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ 

Περιβάλλον - Φυσικά Συστήματα Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλουτοχώριο Δήμου Σκιλλούντος Ηλείας
Περιβάλλον - Φυσικά
Συστήματα Επεξεργασίας
 Λυμάτων στο Πλουτοχώριο
Δήμου Σκιλλούντος Ηλείας
    Μια φίλη που είναι μέσα στα κλιμάκια μου έλεγε ότι ήταν ευκαιρία να εκπονήσουν προγράμματα κυρίως για τα λύματα,  αποχετεύσεις της πόλης και των χωριών μια και στα ΕΣΠΑ τα θέματα Συστημάτων Επεξεργασίας Λυμάτων,  Βιολογικών Καθαρισμών (2) είναι πρώτης προτεραιότητας.

(1) Πώς λέμε κράτος και παρακράτος και όσο αδυνατίζει το ένα θεριεύει το άλλο.Έτσι και στο δήμο μας, η περιώνυμη δυ-δημαρχία, αποτελεί μια από τις πιο μελανές και φαιδρές σελίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
(2) Για τον βιολογικό στη Ζαχάρω, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, μακάρι να προχωρήσει το έργο με χρηματοδότηση από "ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ", αλλά πολύ φοβάμαι, όπως λέγουν πολλοί, οι εξαγγελίες του Μπάμη, υπό τύπων θριαμβολογιών, θα αποδειχθούν .. πομφόλυγες και φληναφήματα.   Και ιδού το ερώτημα γιατί δεν το κατέθεσαν και στα ΕΣΠΑ; 
Πάντως επειδή ο βιολογικός της Ζαάρως έχει μεγάλη σχέση με το έργο της αξιοποίησης και ανάπτυξης του Καϊάφα που προωθείται από την ΕΤΑΔ, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει με τα "ΕΛ.ΠΕ" Είπαμε, μακάρι,χίλιες φορές!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου