theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ:ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!! (2ο μέρος)

Το 2ο μέρος για την Πολεοδομία έχει να κάνει με το θέμα των αυθαιρέτων, για τα οποία πολλά ακούσθηκαν και άλλα τόσα λέγονται. Σύμφωνα με τα συμφραζόμενα του κ. Γιαννακούλια, που είναι ο καθύλη αρμόδιος από την πλευρά της Πολιτείας, στην περιοχή το κύριο πρόβλημα ως προς τα αυθαίρετα είναι τα τριώροφα. Έγινε κατανοητό ότι σε όλη την περιοχή του δήμου, εκτός   σχεδίου της πόλης δεν επιτρέπονται κτίρια άνω των δύο ορόφων. Για τον σχετικό νόμο κλικ ΕΔΩ .  Όλα τα υπόλοιπα αναφέρονται στο Βίντεο...



Σχετικά με το κεφάλαιο των αυθαιρέτων πρέπει να προσθέσω τα εξής:

  • Το περιβόητο περίπτερο του Μπισχινόκαμπου ήδη ηλεκτροδοτήθηκε κανονικά και με το νόμο από τη ΔΕΗ. Για αυτό το θέμα που κουβεντιάσαμε με τον κ. Γιαννακούλια και δεν βινεοσκοπήθηκε, υπάρχει αναφορά στη χθεσινή μας ανάρτηση.
  •  Από δική μου αμέλεια δεν υπήρξε αναφορά σε θέματα καταπάτησης δημόσιου χώρου στην κεντρική πλατεία, πράγμα για το οποίο  ο κόσμος το έχει τούμπανο..... Πιστεύω να βρω μια ευκαιρία και να το θίξω, λαμβάνοντας εκτός από τη γνώμη της υπηρεσίας και αυτή του ...δράστη αλλά και των εμπλεκομένων.
  • Έχω ενημερωθεί από άλλους παράγοντες ότι για τα αυθαίρετα του Πανταζή στον Καϊάφα υπάρχει αυτοψία της τοπικής Πολεοδομίας από τον καιρό δημαρχίας του Μένη Κριτσέλη και πολύ καλό θα ήταν να ξέραμε τι αναφέρει και ποιοι υπάλληλοι την έχουν υπογράψει. Ιδού λοιπόν αναμένουμε περισσότερα...
  • Βεβαίως καλοδεχούμενα και τα σχόλια αρκεί να είναι στα όρια της αξιοπρέπειας και της δεοντολογίας κι ας είναι και...ανώνυμα.
Έπεται το 3ο και τελευταίο μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου