theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Δ. Δ.: "Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ζαχάρως ¨Καϊάφας" {2ον]

              Όπως θα καταλάβατε από την προηγούμενη αναφορά μας, ξέρατε δεν ξέρατε για  το θέμα, το Ν.Π.Δ.Δ, το  περιβόητο "Πολιτιστικό- Αθλητικό Οργανισμό" του δήμου μας, πρόκειται ακριβώς για ένα  απόστημα καλώς περιχαρακωμένο και κλειστό. Όπως όλα του είδους, αλίμονο να μη σπάσει. Όμως, είναι κανόνας, αυτό κάποτε, γρήγορα ή αργά επέρχεται και τότε ..κρατάτε Τούρκοι τα άλογα. 
       Λοιπόν σειρά έχει η αντιπολίτευση.
    Από την αρχή, όλοι σας θα αναρωτηθήκατε γιατί δεν συμμετέχει στο Δ.Σ. του Οργανισμού καθόλου η μείζονα, μια και τις δυο θέσεις της έχει η ελάσσονα και μάλιστα και ο αναπληρωματικός είναι είναι δικός της.   Βεβαίως είναι ανεξήγητο και αδιανόητο. Ελπίζω κάποιος "μείζονος" να μας εξηγήσει το λόγο.(1)
    Από τους δημοτικούς συμβούλους - μέλη ου Δ.Σ. τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κ. ΑγραπιδάςΜε την όλη αφέλειά της επιλεκτικής νομιμοφροσύνης, ο ίδιος δηλώνει αμέτοχος και δεν έχει συμμετάσχει σε καμία σύσκεψη.  
     Τι να προσθέσουμε κ. Αγραπιδά που αν και είσαι τακτικό μέλος δεν έχεις παρευρεθεί ποτέ σε ένα τόσο σημαντικό Οργανισμό του δήμου;   Η θέση που κατέχεις δεν νομιμοποιεί όλα τα κακώς κείμενα και όλα τα πεπραγμένα, είτε γίνονται κάτω από το χαλί είτε στην επιφάνεια; Μα καλά δεν παρευρίσκεσαι, οι άλλοι δύο, οι δικοί σου δεν σου έχουν αναφέρει τίποτα. Εκτός κι αν όλα καλώς έχουν και σωστά γίνονται! 
     Αλλά και η μείζονα ( κ. Αλεξανδρόπουλος) δεν έχει ευθύνη; Έχει και παραέχει. Τρία χρόνια τώρα γιατί δεν κάνει θέμα την προκλητική αποβολή τους από τον οργανισμό, πράγμα που έχει επιβληθεί παράνομα σε αντίθεση με το νόμο 1352 (Καληκράτης); Ή δεν γνωρίζει τίποτα ή το απαξιώνει. Όμως το όλο θέμα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Πολιτισμό και δεν ταιριάζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. 

(1) Σύμφωνα με τις πρώτες μου πληροφορίες η συγκρότηση των  διαφόρων επιτροπών έγινε τους πρώτους αρματολούς μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές, τότε που η νομιμότητα έπαιζε κρυφτούλι με  την παρανομία, που ήταν καλυμμένη με τα ενδύματα  της λαϊκής θέλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου