theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ!

       Με την προχθεσινή ανάρτηση σχετικά με το Ν.Π.Δ.Δ.(Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός "ο Καϊάφας") εκτός από τη μεγάλη απήχηση που είχε, θετική ή οχι, δημιουργήθηκαν ορισμένες παρεξηγήσεις. Για αυτό λοιπόν το λόγο οφείλουμε να κάνουμε ορισμένες εξηγήσεις και ακόμη, όπως επανειλημμένα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, να ζητήσουμε και ΣΥΓΝΩΜΗ. 
Συγκεκριμένα:
  •  Επειδή μπέρδεψα τον Αριστογείτονα  Καλογερόπουλο με κάποιο άλλο άτομο, αυτό έγινε αιτία να γραφτούν ορισμένα άδικα και αστήρικτα πράγματα. Άδικα γιατί ο γνωστός σε όλους μας Άρης αντιθέτως με αυτά που γράψαμε, όχι μόνο σχετίζεται με το αντικείμενο, αλλά είναι εραστής και αγνός υπηρέτης του αθλητισμού (1) με μεγάλες προσωπικές θυσίες και προσφορές. Όσο δε με το πανταζικός συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! 
     Πουθενά δε και ποτέ δεν υποστήριξα ότι υπάρχει υποψία για προσωπική δοσοληψία  του ίδιου του Τζανέτου με όλη την ιστορία.Είναι εντελώς άλλο θέμα η όποια δριμεία κριτική για τον τρόπο λειτουργίας (αναποτελεσματικότητα, ανεπάρκεια πολιτιστική μέχρι παντελής έλλειψη, μονομερής δραστηριότητα κτ.λ.) και άλλο θέμα η καταγγελία για δοσοληψία, χρηματισμό και τέτοια. 
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση .....  
(1) Μάλιστα η προσφορά του Άρη είναι ανεκτίμητη στον κλασσικό αθλητισμό της περιοχής και  αυτό το έργο ευελπιστούμε προσεχώς να το παρουσιάσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου