theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο …ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

kopanaki news

Ή: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Άδωνις είναι ναζιστής. Πιστεύει ότι Έλληνας σημαίνει να έχεις το ίδιο …DNA με τους αρχαίους. Σ’ αυτή την περίπτωση, που δεν ισχύει , ούτε ο ίδιος δεν είναι “Έλληνας” της κλασσικής εποχής, μια που κατάγεται από Αλβανούς (αρβανίτες) και Βλάχους. Γενικά, οι ιδεολογικές του απόψεις, δε διαφέρουν από εκείνες των νεο-ναζί.

Ο Άδωνις είναι αντισημίτης. Έχει πουλήσει το βιβλίο του Εθνικοσοσιαλιστή (ναζιστή) Πλεύρη “Οι Εβραίοι”, ένα ξερατό , που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ το Αουσβιτς. Μάλιστα το έχει χαρακτηρίσει βόμβα. Ο Πλεύρης λέει οτι …”Στον Εβραίο έτσι πρέπει να συμπεριφέρεσαι: συνοπτικές διαδικασίες και εκτέλεση στα πέντε μέτρα. Και οτι ο Χίτλερ “καλά τους έκανε στους Εβραίους”.

Ο Άδωνης είναι υπόπτως λυσσασμένος ομοφοβικός. Έχει γράψει ένα άθλιο βιβλίο (το μόνο του, μια κακοεξηγημένη συραφή ανυπόστατων μυθευμάτων ), μόνο και μόνο για να υποστηρίξει οτι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν …ομοφυλόφιλοι. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ο ναζιστής κρυφό καμάρι.

Μόνο για τα παραπάνω, ο Άδωνις ,ακόμα και με τους υπάρχοντες νόμους θα έπρεπε να ήταν ΦΥΛΑΚΗ. Δεν είναι, γιατί φαίνεται οτι ακόμα ισχύει στην Ελλάδα το ρητό του Ηλία Πετρόπουλου, οτι η Δικαιοσύνη είναι η δουλάρα της αστυνομίας.

Ο Άδωνις είναι αγράμματος. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει συνομοταξία Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, ούτε Πρωτο-ινδοευρωπαίκή γλώσσα αλλά όλες οι γλώσσες του κόσμου προέρχονται από τα Ελληνικά. Σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο αν πάει και τα πει αυτά, θα καταλάβουν ότι είναι ένα ανεκδιήγητο σούργελο.

Δεν ξέρει να γράφει το όνομά του. Επειδή είναι και κομπλεξικός αντισημίτης, δεν παραδέχεται ότι το όνομα “Άδωνις” είναι σημιτικό ( εβραϊκά adonai σημαίνει Θεός, άλλωστε ο Άδωνις ήταν θεός μη Ελληνικός, που ήρθε από απέναντι. Λαθρομετανάστης δηλαδή). Έχει μάλιστα πει ότι το θεό τον λέγανε Άδωνι επειδή …τραγουδούσαν στη γιορτή του(άδω). Πρώτα δηλαδή τον τραγούδησαν και μετά τον ονόμασαν. Ο Άγιος….Τραγουδούλης, lololol. Μιλάμε για παράνοια. Άσε που το ᾄδω γράφεται με υπογεγραμμένη. Αλλά τα αγράμματα ζωντόβολα που τον ψηφίζουν, ξέρουν από ελληνική γλώσσα;

Ο Άδωνης εμφορείται και υπό άλλων αντι-επιστημονικών ιδεών:

Έχει κάνει επερώτηση στη βουλή …περί του τι κάνει η Πολιτεία για το Hellenic Quest Αυτό τον ελληνοβαρεμένο αστικο μυθο, ότι τάχα κάτι “Ισπανοί ευρωβουλευτές ζήτησαν να καθιερωθεί η Ελληνική ως επίσημη γλώσσα της Ε.Ε” Και διατυμπανίζει το αποδεδειγμένα ανύπαρκτο γεγονός, που έχει παραχθεί στη φαντασία κάποιων αμαθών, οτι “κάποιοι” επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ότι ” οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως “νοηματική” γλώσσα μόνον την Ελληνική». Έχει υποστηρίξει την παλαβομάρα που λέει οτι, δήθεν, τα Ελληνικά είναι ανώτερη γλώσσα επειδή είναι «εννοιολογική», ενώ οι άλλες οι κατώτερες είναι, δήθεν, «σημειολογικές». Πρωτοετής της φιλολογίας, θα μπορούσε να διακρίνει τη βλακεία και την παράνοια όσων πιστεύουν τέτοιους “χόακες”.

Είχε κάνει κι άλλη επερώτηση στη βουλή, τι κάνει το κράτος για να αναδείξει τα ” παιδιά Indigo” !!! που σύμφωνα με τους παραψυχολόγους έχουν διαφορετική από μας … αιθερική αύρα!!! Αντε, να δούμε και μάγους γιατρούς στα νοσοκομεία να κάνουν βουντού…

Μπούρδες-μπούρδες-μπούρδες κι αγραμματωσύνες.

Επίσης είναι ψεύτης και έχει πολλά από τα συμπτώματα της ψυχικής διαταραχής του ναρκισισμού. Ο ίδιος είχε πει για το Σαμαρά, οτι είναι “ο αχρηστότερος υπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους” και έχει γελάσει (ψεύτικα και υπερπαίζοντας σα φτηνός μπουλουκτσής θετρίνος) εις βάρος του νυν αρχηγού του επί ώρα πολύ. Πως άλλαξε, έτσι ξαφνικά, δε μας είπε.

Ο Άδωνις είναι λυσσασμένος νεοφιλελεύθερος. Έχει δηλώσει ότι “εμείς οι καπιταλιστές” θέλουμε ο πολίτης να αγοράζει τα πάντα, το νερό, τη μόρφωση, τον αέρα που αναπνέει”. Σε περίοδο κρίσης η ιδεολογία αυτή ισοδυναμεί με έγκλημα, με γενοκτονία.

Ο Μπουμπούκος είναι απατεώνας πατριδοκάπηλος. Λέει ότι πουλάει βιβλία της Ελληνικής Γραμματείας “για το έθνος” , ενώ τα πουλάει για την κονόμα. Απόδειξη, οτι ποτέ δεν είπε στους “Ελληνες” οτι τα ίδια αυτά βιβλία τα βρίσκει κανείς στο Ιντερνετ ΤΖΑΜΠΑ!!!

Ο Μπουμπούκος είναι ρατσιστής. Πως θα είναι επικεφαλής ενός οργανισμού που στηρίζεται σε μια ηθική που λέει ότι οι ασθενείς, μπρος στην αρρώστια, τον πόνο και το θάνατο είναι ίσοι, δε χωρίζονται σε άσπρους και μαύρους , σε ντόπιους και ξένους;

Το χειρότερο, ο μπουμπούκος είναι και σαδιστής.

Έχει προτείνει τη εξής λύση για τους μετανάστες: Να τους πιάνουν, λέει και να τους αφήνουν στο Σούνιο, και καθώς δεν έχουν λεφτά, θα έρχονται στην Ομόνοια με τα πόδια. Και αυτό να γίνεται 10, 15 φορές μέχρι να εξουθενωθούν… Και γενικά “να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη, για να φύγουν από την Ελλάδα”. Τύφλα να χει ο Κεμάλ Ατατούρκ και τα αμελέ ταμπουρού, τα τάγματα εργασίας, με τα οποία εξόντωνε τους Έλληνες κι άλλες μειονότητες, μέσα σε εξαντλητικές πορείες στις ερήμους της ανατολής.

Εκεί φτάσαμε: Ο ανάλγητος ναζιστής, αντισημίτης, ψεύτης, απατεώνας, σαδιστής Άδωνης, δηλαδή μία ψυχοπαθολογική προσωπικότητα, να είναι υπεύθυνος για τους Έλληνες και ξένους ασθενείς, τις οροθετικές, τους γέροντες,τους χρήστες, τους μετανάστες και τα άρρωστα παιδιά τους, τους άνεργους, δηλαδή τους συνανθρώπους μας που περισσότερο από κάθε άλλον χρειάζονται τη βοήθεια μας… Πρόκειται για τον ιερό γάμο του Νεο-φιλελευθερισμού, που είναι ο σύγχρονος φασισμός , με τον παραδοσιακό ναζισμό, πάνω στο κοινό έδαφος του μίσους των κεφαλαιούχων εναντίον όσων έχουν μόνο την εργατική τους δύναμη.

Δε μένει,λοιπόν, παρα να φωνάξουμε κι εμείς, μαζί με τους φασιστοννεδίτες:

Alas! alas! Heil Samaras!

*
Η δε Μπουμπούκα, η “κουλή η ξανθιά”, που λέει το τραγούδι, καθώς και το ανάλγητο ξέσκισμα της αξιοπρέπειας του ατόμου, από το οποίο ξέσκισμα εκείνη ψωμιζόταν, είναι η πηγή του Ναζισμού. (“Το πουλάκι σου Άδωνι, είναι δυό πόντοι” .Τατάααααμ. Γρήγορο ζουμ ιν, δραματική παύση: “-Αλήθεια ή ψέμματα;”) Αλλά αυτό είναι το υλικό για μια άλλη προκήρυξη.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1479972

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου