theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

           Ο βιολογικός καθαρισμός στη Ζαχάρω έχει γίνει το ....θρυλικό γεφύρι της Άρτας, αν και πάρα πολλές φορές έχουμε αναφερθεί από αυτό εδώ το βήμα. [Τελευταία φορά κλικ ΕΔΩ}. Παραμένει όμως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  και συνεχώς χτυπάει κόκκινο. 
   Όπως δε ενημέρωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ, (σύσκεψη 2-7-13) μετά το από ερώτηση - τσίγκλισμα της μείζονος αντιπολίτευσης (Αλεξανδρόπουλος),  στην επόμενη συνεδρίαση, αρχές της εβδομάδος, το όλο θέμα με όλα τα σχετικά (δημοπράτηση κτ.λ.) θα είναι στην ημερήσια διάταξη. (1) Αξίζει στο βίντεο να προσέξετε την επιμονή του Αλεξανδρόπουλου ότι έχει αποσταλεί στο δήμο έγγραφο από τα Ελληνικά Πετρέλαια που ο δήμος το κρατά μυστικό (2) αλλά και την κάθετη άρνηση του αντιδήμαρχου ότι μέχρι τώρα ο δήμος δεν έχει λάβει τίποτα. 
      Οπότε προμηνύεται ...θύελλα.

 
  (1)Όμως στην Πρόσκληση για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (δημοσιεύεται παρακάτω στο τέλος της ανάρτησηςδεν υπάρχει καν. Παράξενο δεν είναι; Αλήθεια κ. Πρόεδρε ποιος είναι ο λόγος; Πολλοί υποστηρίζουν και ίσως δικαίως ότι το όλο θέμα έχει κάκιστη εξέλιξη και τι να κάνει η δημοτική αρχή κάνει τα αδύνατα δυνατά να ...καλυφθεί. Τελικά θα δούμε τι θα πουν σήμερα....και εδώ είμαστε.. 
  (2) Για το θέμα του Αλεξανδρόπουλου με την  προϊσταμένη της γραμματείας ότι δήθεν κρύβει το επίμαχο έγγραφο, ανεξαρτήτως πως συμπεριφέρθηκε, ήταν λάθος πόρτα, γιατί αρμόδιοι είναι ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ και πάσα αρχή παυσάτω. Πάντως αποκλείω  το απρεπώς, έντονα ναι και αυτό έχει μεγάλη διαφορά. 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση  για  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Ζαχάρως».
           Σας  καλούμε  σε  δημόσια κατεπείγουσα  συνεδρίαση  στη  Ζαχάρω  και  στο  Δημοτικό  Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου),  την 09η του μηνός Ιουλίου, έτους  2013,  ημέρα Τρίτη  και  ώρα 21:00΄ .

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Τροποποίηση Ετησίου Προγράμματος για την υλοποίηση των υπηρεσιών  «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για φορείς/δομές & ωφελούμενες  μητέρες για φύλαξη νηπίων ή βρεφών, καθώς και την παρακολούθηση υλοποίησης του έργου .
  2. Έκδοση  εγγυητικής επιστολής  υπέρ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  για την συμμετοχή στη δράση «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».
  3. Τροποποίηση της υπ. αριθμ. 213/2013 απόφασης Δ.Σ. περί «Έγκρισης μετακίνησης  για αδελφοποίηση με το Δήμο Σωτήρως Κύπρου- Ψήφιση πίστωσης».
  4. Έγκριση  της υπ. αριθμ. 23/2013 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ζαχάρως περί «Κατάρτισης και ψήφισης της εισηγητικής έκθεσης προς το Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία  τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης μέσω του απολογισμού οικονομικού έτους 2012, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό, με βάση το άρθρο 259 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.14 του άρθρου 10 του Ν.4071/2012».
  5. Συμμετοχή  στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δήμων   – Ψήφιση πίστωσης.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου



Νικόλαος  Χαραλαμπόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου