theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΚΙ ΤΖΕΛΑ ....

          Πώς το λένε; "Εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει." Ε...ρε σύντροφοι ας πέσει επιτέλους!, συνήθως το πέσιμο αρχίζει από την οροφή, την ταράτσα. Πρώτα αυτή πέφτει και μετά ακολουθούν τα άλλα. Οπότε καλύτερα να πέσει για να τη φτιάξουμε με κεραμίδια για να έχουμε σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης, επί παντός καιρού. 

       Αν δεν καταλάβατε αναφέρομαι στην ΔΗΜΑΡ, την επίσημη αγαπημένη και κατά καιρούς πολλά υποσχόμενη αλλά και ολίγον επαμφοτερίζουσα  ….συννυφάδα.     Πάμε παρακάτω. Μα καλά για πέστε μου και εσείς η βασική της στρατηγική, αλλά και θεμέλιο της ιδεολογίας της δεν είναι Η ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ; Το ερώτημα είναι με ποιους και πότε. Γενικολογίες η μια πάνω στη άλλη. Τη μια εξαιρούν το ΠΑΣΟΚ, την άλλη το αποδέχονται.(1) Και δώσε διάφορες συναλλαγές και αλισβερίσια με διάφορους διάσπαρτους και τυχάρπαστους, απολιθώματα πάλαι πότε πανίσχυρων συγκροτημάτων. Τι εκ βαθέως, τι εκ σκοτεινού, τι νεόκοποι μεταρρυθμιστές και τι ποικίλες Μαγδαληνές…. Τουλάχιστον οι Λαφαζαναίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν διατυμπανίζουν σαν εκλεκτούς και περιούσιους συμμάχους το τιμημένο ΚΚΕ, άντε και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
(1) Από τα πλέον παράδοξα και τραγελαφικά είναι οι τελευταίες εξαγγελίες για συμπτώσεις απόψεων.. με Λοβέρδο  και έπεται η κυρία Διαμαντοπούλου. Το ωραίο της υποθέσεως είναι ότι αποκλείονται από τον πόλο όσοι υπηρετούν και αποδέχονται την κυβερνητική πολιτική. ΚΑΛΟ ΜΕΝ, ΚΟΥΛΟ ΔΕ.(Από ΚΟΥβέλης-Λοβερδος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου