theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΌΣΤΑΙΝΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟΣ..

Πρωτοφανές κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί από την μια άκρη στην άλλη της χώρας. Μετά από 39 χρόνια το ΠΑΣΟΚ πάλι είναι εδώ.  
Δυνατό δεν θα αργήσει να γίνει γιατί το αγκάλιασαν ΟΛΑ τα ηρωικά του στελέχη, που στο πλάι του αείμνηστου Ανδρέα  άλλαξαν την ιστορία της Ελλάδας κλείνοντας στο χρονοντούλαπο το σάπιο παρελθόν και χάραξαν σελίδες δόξας. 
     Πρώτος και καλύτερος  ο συνιδρυτής από τα χρόνια του ΠΑΜ, το πιο ένδοξο τέκνο της Ζαχάρως, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ιδού το πρώτο , μεγάλο βήμα. Σήμερα, 2η μέρα του πολιτικού συμποσίου, εν μέσω πράσινων σημαιών και ένθερμων  ζητωκραυγών  θα αναφωνήσει βαρυσήμαντο λόγο στο  ΙΣΤΜΑΜΕ. 
     Σύμφωνα δε με πληροφορίες που μας έρχονται από χθες που έγινε γνωστό, η πόλις της Ζαχάρως  ή καλύτερα ολόκληρος ο δήμος με τα 18 χωριά, πάλλεται από ρίγη συγκινήσεως λόγω μεγάλης τιμής και λαμπρής δόξης. Πρωτεργάτες της γενικής παλιγγενεσίας αποτελούν τα τότε ιστορικά τοπικά στελέχη. (1)
    Μάλιστα πρώτοι πανελληνίως σας ανακοινώνουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος θα μας τιμήσει δεόντως και θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος. Επειδή ένα τέτοιο γεγονός θα σημάνει τη σίγουρη ανόρθωση της περιοχής, με πρώτον τον Καγιάφα, γιαυτό καλούμαστε όλοι να υποδεχθούμε τον υπουργό  στην πρώτη του  επίσκεψη στα πάτρια εδάφη, που θα γίνει εντός του τρέχοντος μηνός, με σμύρνα και δάφνες, όπως του αξίζει! (2

(1)Περί αυτών ρωτήστε το φίλο μου το Μήτσο Μπάδα και τον ...δάσκαλο
(2) Εν τω μεταξύ σε αποκλειστική συνέντευξη στο ιστολόγιο μας ο κ.υπουργός θα κάνει γνωστούς τους λόγους για τους οποίους έχει να πατήσει στη Ζαχάρω  τα τελευταία χρόνια πολύ καιρό. Με αυτό τον τρόπο και ο πάγος θα σπάσει αλλά θα είναι σίγουρο ότι θα αποφευχθεί το καλωσόρισμα με..ντομάτες και ζαρζαβατικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου