theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ.....


Kύριε Κόλλια, διαλέγω αυτή την ανάρτηση
 για μια σημαντική παρατήρηση, την 
οποία παρακαλώ, αν συμφωνείτε, 
να την παρουσιάσετε ξεχωριστά.
Πρώτα απ'όλα σας εκφράζω 
τα συλλυπητήριά  μου και επιπλέον
 σας εύχομαι καλή ανάρρωση!
          Τώρα στο προκείμενο:
    Επισκέφτηκα το κοιμητήριο Ζαχάρως με το θλιβερό καθήκον να αποχαιρετήσω τον επί 30ετία οδοντίατρό μου και φίλο, που τόσο αδόκητα μας εγκατέλειψε...Αιωνία του η μνήμη!
Εκεί είδα με κάποια ευχάριστη έκπληξη, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, ότι ευπρεπίστηκε ο χώρος που αναλογεί στους πεσόντες στις μάχες της Ζαχάρως, από τη μία βεβαίως πλευρά. Στο παρελθόν συνδέθηκαν άθελά τους με πράξεις ένθεν και ένθεν που δεν τους άξιζε. Στο κάτω κάτω ήρθαν από Κρήτη, Μακεδονία κλπ να πέσουν σε ένα ξένο μέρος υπακούοντας στις εντολές της τότε Πολιτείας και δεν πιστεύω ότι είχαν και άλλη επιλογή...Στο βάθος του χρόνου η θυσία τους δικαιώθηκε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. 
Έτσι έπεσαν και οι της άλλης πλευράς, ανώνυμοι όμως, σε κάποιον ίσως ομαδικό τάφο, που μάλλον ποτέ δεν θα βρεθεί. Πέρασαν όμως όλα αυτά και αφού ξεχάσαμε και τις γιορτές μίσους, καιρός να πάμε μπροστά!
     Όμως: Κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ χρυσάβγουλας θέλησε έστω και τώρα να βάλει την υπογραφή της ηλιθιότητάς του. Έγραψε πάνω στα μνήματα: Έπεσαν στη μάχη ΚΑΤΑ της Ζαχάρως! Προφανώς ήθελε ο ηλίθιος, ακόμα και το 2010 να υπονοήσει ότι κάποιοι επέδραμαν ΚΑΤΑ της Ζαχάρως, υπονοώντας τους μαχητές του ΔΣΕ. Έτσι όμως που το έγραψε ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ώπος ώλι ι Χρισαβγείταις!), εννοεί ότι οι ίδιοι οι κεκοιμημένοι επέδραμαν ΚΑΤΑ της Ζαχάρως! Τι μισαλόδοξη πράξη, ακόμα και 60 χρόνια μετά! Άλλο ήθελε να πει και άλλο του βγήκε...
     Μόνο σαν προβοκάτσια μπορεί να σταθεί μια τέτοια στάση. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να το κάνουν, ίσως με μια δόση διεστραμμένου χιούμορ, θα ήταν ο κουμπάρος σου ή ο μελλοντικός βουλευτής Ευβοίας. Ξέροντας όμως ότι δεν έχουν πρόσβαση στην εξουσία των ζαχαραίϊκων πραγμάτων και επιπλέον ότι ειδικά αυτοί λόγω ήθους δεν θα έφταναν σε τέτοιο σημείο χυδαιότητας, απομένει η τιμή της παπαριάς στην επιβλέπουσα δημοτική Αρχή. Να τους χαίρεται τους επιστήμονές της! Αναλόγου μόρφωσης είναι άλλωστε...
     Και κάτι τελευταίο: Γιατί επιμένεις ως προς την ανωνυμία των σχολίων; Το διαδίκτυο, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό Τυπο, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση την ανωνυμία. Ακόμα και τα wordpress, blogspot.comκλπ στην ανωνυμία στηριχτηκαν και τα 99% των bloggers έμφανίζονται με ψευδώνυμο...Ας διδαχτούμε από τους Ασανζ και Σνοουντον και ας διατηρήσουμε έστω και το μικρό πόσοστό ανωνυμίας που μπορούμε ως τώρα να έχουμε στο διαδίκτυο! Έτσι κι αλλιώς αυτοί που θέλουν να μας βρουνε, θα μας βρούνε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου