theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ .... ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΔΕΣ

καμαρώστε τον!!!
        Λαμβάνοντας υπόψη αφενός το εκλογικό ποσοστό της Χ.Α.στο νομό μας (κλικ ΕΔΩ) και αφετέρου ότι είχαμε εκλέξει βουλευτή, έστω για μια βδομάδα από το πολυθρύλητο   Λέπρεο (1) ήταν αδύνατο να μην έχουμε  αντίστοιχη εκπροσώπηση και στα ανώτερα κλιμάκια του παράλογου ναζιστικού κρεσέντο.  
     Βεβαίως στην τοπική κουστωδία των χρυσαυγουλάδων, καλά να είμαστε, εκπροσωπούμαστε επαρκέστατα με αρκετά ...μπουμπούκια, να όμως που ο τόπος μας έβγαλε κι ολόκληρο πυρηνάρχη και μάλιστα στην κλίκα της Τ.Ο. της Νίκαιας.   
Νίτσα Σκαρβέλη (σύζυγος του Πατέλη
και μέλος του πυρήνα Νικαίας) (2)
Είναι ο περιβόητος Γεώργιος Πατέλης που κατάγεται από το Ανήλιο.  Αυτός ο τύπος λοιπόν το καλοκαίρι με όλη του την αναίδεια βόλταρε στη Ζαχάρω   με τα διακριτικά της ναζιστικής παράταξης (μπλούζα και παντελόνι παραλλαγής) και με περηφάνια διατυμπάνιζε το στεφάνι που κατέθεσε στον Μελιγαλά και την κατασκήνωση του πυρήνα Νικαίας στη Νέδα. Ως υπαρχηγός δε του Πατέλη φέρεται ο στυγερός δολοφόνος Ραπακιάς

        Από όλους αυτούς τους  ονομαστούς  αυγουλάδες πολύ θα ήθελα να μάθω πόσοι ΄έχουν ανώτερη/ανώτατη εκπαίδευση. Δεν νομίζω να υπάρχει και κανείς αφού όλοι είναι μπράβοι και άνθρωποι της νύχτας!!! 
Πού ΄σαι καημένε Κολοκοτρώνη να δεις ποιοι επικαλούνται το θρυλικό σου όνομα. 
{Για άλλα ...φρούτα της Ηλείας κλικ ΕΔΩ)
(1) Το Λέπρεο στην αρχαιότητα ανήκε στο ολιγαρχικό στρατόπεδο των Σπαρτιατών εν αντιθέσει με τις άλλες πόλεις της Ηλείας, της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας.
(2) Εύχομαι να μην έχει καμία σχέση με τον καταπληκτικό ρεμπέτη Κώστα Σκαρβέλη  


ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ 
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!
 Είναι το τραγούδι "Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ" σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου, στίχους του Φώντα Λάδη και ερμηνεία της Μαρίας Δημητριάδη από το δίσκο του 1978 με γενικό τίτλο "ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου