theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

REMEMBER THΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ....Η λούζα κρύβει μεγάλο λαγό!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
     Αλήθεια γιατί για εκείνον τον περιβόητο Βιολογικό Καθαρισμό επικρατεί τόση νηνεμία; Ούτε κιχ, τάφος. Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που το πρόβλημα ήταν στην κορυφή της δημοσιότητας;  (κλικ  ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ....) Πέντε ολόκληροι μήνες από τότε που έγινε εκείνη η δημοπράτηση (κλικ ΕΔΩ)και δεν κουνιέται φύλλο.. 
   Από την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουμε μια πλήρη αναφορά με πολλά νέα στοιχεία και συνεντεύξεις από πρόσωπα που άλλα έπαιξαν ή παίζουν σπουδαίο ρόλο στην όλη ιστορία του θέματος.Πολλοί υποστηρίζουν βάσιμα ότι η υπόθεση του Βιολογικού Καθαρισμού, επειδή επισύρει μεγάλες επιπτώσεις με πρώτη τη μετατροπή του Καγιάφα σε ένα μεγάλο βόθρο της Ζαχάρως, εξελίσσεται σε ένα απέραντο φιάσκο. Όμως οι ρεμπεσκέδες δήμαρχοι και παραδήμαρχοι της Sygartown επουδενί θα επιτρέψουν να έρθει το πρόβλημα στην επιφάνεια αλλά θα το πάνε έρποντας μέχρι τις νέες εκλογές. Ξέρουν πολύ καλά ότι εάν το μάθει ο κόσμος ότι τα 4,5 εκατομμύρια ζεστά ευρουλάκια έκαναν φτερά και πέταξαν τότε δεν τους φθάνει ούτε η φουσκωμένη Νέδα!!! 
       Εδώ είμαστε,, συνταξιούχοι κι ... αρματωμένοι. Πώς; Ρωτήστε το φίλο μου το Σωτ. Σωτ.....Κι αν σας πέφτει μακριά η Δίβρη εδώ δίπλα είναι ο κουμπαράκος μου......  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου