theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο κ. Αντιδήμαρχος(Α/Α δήμαρχος) της Sugartown στη Νυρεμβέργη για ..ραπανάκια και πράσινα άλογα!!

         Πριν από 10 μέρες, συγκεκριμένα στις 4/10,  είχαμε επικρίνει με έντονο και σατυρικό τρόπο την πολιτική  του δήμου στη Sugartown   για εντελώς άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις των δημάρχων και δημαρχευόντων κλικ ΕΔΩ (Καβάλα, Κύπρος).κλικ ΕΔΩ. Μια προκλητική κι αλόγιστη οικονομική σπατάλη με τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό.
Και να πριν  αλέκτωρ λαλήσει, πάλι τα ίδια και χειρότερα. Η νέα πρόκληση βγάζει μάτια. Τα πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης είναι μετακινήσεις στο Λουτράκι και στη Γερμανία παρακαλώ.(.κλικ ΕΔΩ)

Η πρώτη λοιπόν στο Λουτράκι για δύο άτομα είναι πάλι σε συνέδριο του συνδέσμου ιαματικών πηγών. Αξίζει να διαβάσετε τι επικρατεί με τις 118 απανταχού λουτροπόλεις στη χώρα. Από τις 8 που υπάρχουν στην Πελοπόννησο μόνο μία, το Λουτράκι, λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο και έχει πάρει το επίσημο σήμα της λουτρόπολης. (κλικ ΕΔΩ) Στο δε Καγιάφα ο δήμος μας συνεχίζει να κινείται λαθεμένα με την τρανή ψευδαίσθηση ότι είναι ιδιοκτήτης και μπορεί να πράξει ότι του καπνίσει.
Η μετάβαση στη Νυρεμβέργη  είναι άλλη ιστορία, προαπαιτούμενο του μνημονίου και με τον κ. της φωτογραφίας, την Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV). Σκοπός, λένε, είναι για τη συνεργασία φορέων της Τ/Α αλλά στην ουσία για επενδύσεις και τέτοια. Ας δεχθούμε ότι  όλα γίνονται για τη συνεργασία που ενέχει όλα τα θετικά, όμως κάθε σύνοδος  είναι για θέματα εξειδικευμένα και συμμετέχουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Ειδικά η Δ΄στη Γερμανία(22-23 Οκτωμβρίου) έχει αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής (1). Κλικ ΕΔΩ). Ενώ στη 
Φούκτελ ή Φούχτελ: επιτετραμένος
 της Γερμανικής Καγκελαρίας
κλικ ΕΔΩ
Γ΄ DGV  που είχε θέματα αυτοδιοίκησης΄και έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν πήγε κανείς από τους λεβέντες μας. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΔΩ)
Μα καλά δεν έχετε αντιληφθεί την ΚΡΙΣΑΡΑ της χώρας;
Κάνετε λίγο κράτη. Αλλά τι να πούμε και για εκείνη την Περιφέρεια; Εγκρίνει τέτοια πράγματα; 

(1)  Ο κ. Αντιδήμαρχος και Α/Α Δήμαρχος που είναι να υπάγει στη Γερμανία, γνωρίζουμε ότι είναι μαθηματικός και με επιστημονικές δάφνες μάλιστα, εκτός κι αν έχει γνώσεις στην πρωτογενή παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου