theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

Στην προχθεσινή ανάρτηση της 7-11-13 με αντικείμενο τα σκουπίδια στη Ζαχάρω, που  τώρα τελευταία μονοπωλούν το ενδιαφέρον  των πολιτών ακόμη και όσων έχουν μια μικρή έστω περιβαλλοντική ευαισθησία, γράφαμε τα εξής:


........Τέλος εάν κάνετε κλικ ΕΔΩ θα διαβάσετε τι δήλωσε ο κ. Κόσυφας
ο υπεύθυνος για την καθαριότητα στο δήμο για το θέμα και ειδικά για τον 
Χρήστο Γιαννόπουλο.Εμείς πιστεύουμε ότι μεθερμηνεύτηκαν τα 
λόγια του Χρήστου. Πάντως θα ζητήσουμε την εξήγηση από τον ίδιο. 

   Στην ουσία αποδεικνύεται ότι δεν ήταν μια απλή μεθερμήνευση αλλά μια εσκεμμένη και αισχρή διαστρέβλωση. Για αυτό έχω ίδια αντίληψη, μια και είχα παρευρεθεί σε εκείνη την περιβόητη  σύσκεψη του  Δ.Σ της 15-10-13, αλλά καθαρή απόδειξη αποτελούν οι παρακάτω θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που επικεφαλής της είναι ο συν.Χρήστος. (1)








     Καλά τώρα το πράγμα κάνει μπαμ, ο κ. Κόσυφας (2)

επειδή δεν έχει τα κότσια για μια τέτοια ενέργεια, απλώς έπαιξε το ρόλο του..φερέφωνου κάποιου άλλου. Τίνος;  Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

(1) Οι παραπάνω θέσεις της ¨Λ.Σ" είχαν κατατεθεί στο προεδρείο του Δ.Σ. για να διαβασθούν, αλλά αυτό δεν έγινε, πράγμα που αποτελεί σοβαρό ολίσθημα του κ. Προέδρου, που δυνατόν να προκαλέσει ακόμη και την ακυρότητα της συγκεκριμένης σύσκεψης εάν γίνει ένσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η θιγόμενη αδίκως και με αντιδημοκρατικό τρόπο παράταξη θα προχωρήσει παραπέρα. Οπότε σε περίπτωση ακυρότητας, μαζί ακυρώνεται και η 3μηνη αδειοδότηση  για το άνοιγμα της χωματερής.
(2) Δεν ξεχνάμε δε ότι ο κύριος αυτός είναι ο ένας από του δύο, ο άλλος ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος, που προέβησαν στην απαράδεχτη ενέργεια να πετάξουν στο πάτωμα με τρόπο εντελώς προσβλητικό μία επιστολή που μοίρασα σε όλους τους παρευρισκόμενους σε εκείνο το Δ.Σ. Τουλάχιστον, όπως πάλι αναφέρθηκα, ο αντιδήμαρχος μου ζήτησε συγνώμη και μπράβο του, ο κ. Κόσυφας ...ούτε ίχνος..    
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου