theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ο Α΄: ΠΕΡΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΎ ΜΕΓΑΡΟΥ (ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ) ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ 
     

       Το περιβόητο Δημαρχιακό Μέγαρο, που χάσκει καραγιαπί στη Ζαχάρω μας, έχει τη δική του ιστορία. Τότε λοιπόν την κρίσιμη  εποχή μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007, όταν υπήρξαν πολλές δωρεές από τον κόσμο για συμπαράσταση στους πυροπαθείς, η Αυστραλιανή Κυβέρνηση πρόσφερε το ποσό των 1.800.000. Ο μεγάλος τότε, γνωστός και υπόδικος Μαρτίνης, που έδενε και έλυνε, συμφώνησε με το 


 τότε δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή και έριξαν τα λεφτά για την κατασκευή του πολυχώρου του Διοικητηρίου-Κυβερνείου. Τελικά το έργο σταμάτησε γιατί έγιναν δριμείες καταγγελίες από την αντιπολίτευση, κυρίως επειδή κτιζόταν σε χώρο πράσινου. Στη συνέχεια το μεγάλο ποσό αποσύρθηκε από εδώ και στη συνέχεια δόθηκε για την κατασκευή μεγάλου Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή της Αμαλιάδας. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί χάθηκαν τα πάντα και μας έμεινε ο σκελετός; (περισσότερα κλικ εδώ και εδώ)
Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ
    Ο Πανταζής μετά από 5 χρόνια περίπου, στο διάστημα των οποίων τόσα και τόσα έχουν γίνει, μας είπε τα εξής:
(1)
: Τα χρήματα των Αυστραλών ήταν για να γίνει κάποιο έργο στην πυρόπληκτη περιοχή και απόδειξη είναι που μετά δόθηκαν για αθλητικό κέντρο στου Καράτουλα και δεν υπάρχει πρόβλημα οικιστικού πρασίνου απλά και μόνο γιατί η Ζαχάρω δεν έχει Οικιστικό, Πολεοδομικό σχέδιο, για να καθορισθούν τέτοιες περιοχές. Έτσι οι άνθρωποι είδαν που τρωγόμαστε μόνοι μας και μας είπαν αντίο. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι...παραμύθια. 
      Όμως ο Πανταζής εδώ ψεύδεται ασυστόλως, διότι δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ότι υπάρχει σε ισχύ, από το 1987 Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (εικόνα 1), που δεσμεύει όλη τη συγκεκριμένη περιοχή ως χώρο Πρασίνου και χώρο Σχολικών Κτιρίων. Επίσης πρέπει να γνωρίζει ότι για αυτό το λόγο επειδή δεν ήταν οικοδομήσιμη οι πρώην ιδιοκτήτες την πούλησαν στο δήμο έναν παρά.  
Στο μπλε είναι το σχολείο
στο κίτρινο ο χώρος
πρασίνου
Και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί χρησιμοποιεί  τέτοια σαθρά και ψευδή επιχειρήματα που τόσο εύκολα καταρρίπτονται. 
         Η αλήθεια κύριε Πανταζή Χρονόπουλε σπάει σίδερα!!!  Και είναι τα έγγραφα που δημοσιεύουμε. Συμφωνείτε;  
      Να κλείσω με μια τελευταία υπόμνηση :Δυστυχώς την ίδια τύχη της απώλειας της προσφοράς των Αυστραλών είχαμε και σε άλλες περιπτώσεις, με καραμπινάτη τη μεγάλη απώλεια της προσφοράς των Ελληνικών Πετρελαίων(ΕΛ.ΠΕ.) των 4.5 εκατ. ευρώ, που όλοι στη δημοτική αρχή μασάνε τα λόγια τους (προσεχώς τι μας είπε ο Πανταζής). Άλλη τέτοια απώλεια ήταν η προσφορά του Κολεγίου Αθηνών για την παρασκευή Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στο πίσω προαύλιο του Γυμνασίου (προσεχώς θα ασχοληθούμε εκτενώς). 
Κύριε Πανταζή πλέον έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι αιτία ήταν η αλλοπρόσαλλη και εντελώς άνομη πολιτικής σας, σε εκείνη την κρίσιμη εποχή. Η νομιμότητα αργά αλλά σταθερά κερδίζει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου