theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Το τεράστιο πρόβλημα των απορριμμάτων κυριάρχησε στη συνάντηση που διοργάνωσε η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως Ευρεία σύμπραξη για τα σκουπίδια

Το μέγιστο πρόβλημα των σκουπιδιών στην περιοχή του Δήμου Ζαχάρως αλλά και ευρύτερα, αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο της συνάντησης φορέων και κατοίκων, η οποία έγινε στην αίθουσα διαλέξεων του "SUGAR TOWN".Τη συνάντηση διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως, αλλά συμμετοχή και από άλλους πολιτικούς χώρους,λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος των σκουπιδιών. Στη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε πως το οξύ θέμα των απορριμμάτων δεν επικεντρώνεται μόνο στο άμεσο πρόβλημα της χωματερής στη θέση "Αγία Παρασκευή", αλλά επεκτείνεται σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Ηλείας, κυρίως λόγω της έλλειψης παιδείας για την πρόληψη και την αντιμετώπισή του. 
Διοργάνωση ημερίδας 
Αποφασίστηκε εξάλλου μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη η διοργάνωση ημερίδας για το πρόβλημα αυτό, με την ενεργοποίηση των τοπικών φορέων και συλλόγων. Συγκεκριμένα στην ημερίδα θα κληθούν να λάβουν ενεργό μέρος εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων όπως περιβαλλοντικός, εμπορικός, αγροτικός, δασκάλων και καθηγητών, η Πρωτοβουλία Πολιτών κ.α.Για την προετοιμασία της ημερίδας ορίστηκε προσωρινή επιτροπή που μεταξύ άλλων αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Ζήρο, Γιάννη Αργύρη και Θεόδωρο Κόλλια, ενώ βασική επιδίωξη θα είναι να συμμετέχουν και εκπρόσωποι της περιφέρειας, των όμορων Δήμων κ.α.
Κώστας Αντωνόπουλος Στη χθεσινή "ΠΡΩΤΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου