theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

      Την 1η Νοεμβρίου στην ανάρτηση με θέμα: "Ο Πολιτιστικός χώρος στη Ζαχάρω είναι μεγάλη ανάγκη"  είχαμε αναγγείλει ότι η Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Ζαχάρως, η ΠΟΛΥΜΝΙΑ θα κυκλοφορήσει μια σχετική επιστολή για συλλογή υπογραφών, προκειμένου να την υποβάλλουμε στο δήμο. Ιδού λοιπόν η επιστολή με την οποία εντός των ημερών θα σας επιζητήσουμε την υπογραφή σας.
Κ. Δήμαρχε/κ.κ-ες Αντιδήμαρχοι, Επικεφαλής των Παρατάξεων 
και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι

      Είναι σίγουρο ότι όλοι κι εμείς κι εσείς αγαπάμε τον τόπο μας, βεβαίως ο  καθένας με τον τρόπο του και όπως το  καταλαβαίνει. Συνάμα επιθυμούμε  την πρόοδο και την προκοπή του καθότι οι τύχες του συνάδουν αρκετά και  με τις δικές μας. Σε αυτό τον αδιάκοπο αγώνα υπάρχουν ορισμένες αξίες  και αγαθά που όλοι νιώθουμε την ανάγκη και την έλλειψή τους. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η Τέχνη, ο Πολιτισμός, που είναι ο καθρέπτης και η προβολή της ζωής μας.
     Όλοι λοιπόν συμφωνούμε στην Πολιτιστική ένδεια του τόπου μας και πρέπει να μην ξεχνάμε  ότι η πρώτη επίπτωση της οικονομικής κρίσης είναι η υποβάθμιση των Αξιών του Πολιτισμού.
     Κύριε Δήμαρχε
     Εμείς λοιπόν της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών (Η Πολύμνια) μαζί με αυτούς που υπογράφουν συμβολικά αυτή την επιστολή  καταθέτουμε τον καημό και την επιθυμία μας όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η  Πολιτισμική τιμή του τόπου μας. Σε μεγάλο βαθμό αυτό επιτυγχάνεται με την κατασκευή ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Η πρόταση δε που έχει ήδη κατατεθεί στις  αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για το χώρο δίπλα τις κερκίδες του Γυμνασίου – Λυκείου, προς τον δρόμο, που περιλαμβάνει και την αντίστοιχη συνολική Μελέτη, ενδείκνυται γιατί αφενός μεν είναι η πλέον οικονομική αφετέρου δε καλύπτει και τις Πολιτιστικές  ανάγκες της πόλης αλλά και του Γυμνασίου-Λυκείου (καλλιτεχνικές, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις, ομιλίες κτ.λ.)
       Κυρίες και Κύριοι
      Η περίοδος είναι πρόσφορη λόγω Ολοκληρωμένων 
Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και υπόψη οι καιροί ου μενετοί.  

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου