theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ-ΣΚΟΥΠΙΔΌΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΣΕΥΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η…ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΕΠΠΕ



       Μια μικρή γεύση της κυρίαρχης αντίληψης περίπου όλων των ελεγκτικών κρατικών υπηρεσιών είναι τα παρακάτω έγγραφα. Σε όλο τους το μεγαλείο η κρατικοδίαιτη δημοσιοϋπαλληλική ανευθυνότητα, η αλληλέγγυα αλληλοϋποστήριξη και η απόσβεση του κάθε προβλήματος των πολιτών ή καλύτερα ….κουκούλεμα. Η δραστική αντιμετώπιση σε μια καταφανέστατη υποβάθμιση του περιβάλλοντος με ότι αυτή συνεπάγεται και μάλιστα υποτίθεται από καθόλα αρμόδιους υπαλλήλους με ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ  είναι το συγκεκριμένο παράδειγμα.
       Η περίπτωση είναι για γέλια και για κλάματα. Μάλιστα αυτή είναι η έκθεση Περιβαντολόγου παρακαλώ για την περιβαλλοντική καταστροφή που έγινε στη χωματερή-σκουπιδότοπο τρία (3) χιλιόμετρα από την πόλη της Ζαχάρως.
Συμπατριώτες,  ας  είστε και οικολόγοι, ακτιβιστές και ότι Θεό λατρεύετε.. μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Αφού το πρόβλημα της Αγίας Παρασκευής πλέον το επιλαμβάνεται η Δ/νση Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε Ηλείας και πρόκειται να συγκληθεί Κλιμάκιο και δη ΚΕΠΠΕ, πλέον θα επιλυθεί μια για πάντα. Έτσι δεν γράφεται στο έγγραφο; (1) Τέρμα τα ψέματα.

                  Προς επίρρωση δε της παραπάνω βεβαίωσης για τη θετικότατη έκβαση, είναι ότι στο ΚΕΠΠΕ ορίστηκε εκπρόσωπος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Τώρα τι ειδικότητα θα έχει ο κ. δεν το γνωρίζω. Το πιθανότερο να είναι γεωπόνος.

     (1) Κατά τύχη πληροφορήθηκα ότι ο δήμος προκειμένου να  μην διεξαχθεί το πολυθρύλητο ΚΕΠΠΕ κλείδωσε τη χωματερή για καμιά δεκαριά μέρες, οπότε και η πίτα και ο σκύλος …εντάξει. Άσε που τώρα ο κύριος …δήμος έχει  υπογεγραμμένη από  ολόκληρο Περιφερειάρχη αδειοδότηση για τρεις (3) μήνες, οπότε και τα…σκυλιά δεμένα!!!
  (2)   Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά λέγεται ότι η   …άγια  χωματερή φουλάρησε και ξεχείλισε επειδή δέχθηκε και τόνους απορρίμματα εκ ΚΑΛΑΜΩΝ. Μάλιστα μεταφορέας- λένε- ήταν εκείνος ο περιβόητος υπόδικος εργολάβος που τον έπιασαν στα πράσα πέρα στα μέρη της Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου