theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

       Επιτέλους άρχισε και στον Εμπορικό Σύλλογο της Ζαχάρως να φυσά ο άνεμος της Δημοκρατίας και της Αναγέννησης, που είναι σίγουρο ότι θα πάρει αμπάριζα ότι σάπιο, αναχρονιστικό και αλλοπρόσαλλο έχει συσσορευτεί τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο. Πλέον είναι καιρός να σταματήσει ο σύλλογος να είναι μαγαζάκι επαγγελματικής ή άλλης  εκμετάλλευσης ή ιμάντας της δημοτικής εξουσίας και να γίνει όργανο εκπλήρωσης των κύριων σκοπών του , για το συμφέρον όλων των μελών του και μαζί της μικρής κοινωνίας της Ζαχάρως. Ήδη με πρωτοβουλία μερικών φίλων με αξιόλογη πορεία στον επαγγελματικό χώρο της Αγοράς(1) γεννήθηκε η 
Δημοκρατική Κίνηση Εμποροβιοτεχνών (Ε.ΔΗ. ΚΙ.) 
και  το νερό δεν γυρίζει πίσω. Πάμε για άλλη...


 ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ;
          
 Προχθές λοιπόν  η προγραμματισμένη Γ.Σ.  δεν έγινε λόγω μη απαρτίας και θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα την ίδια ώρα, σύμφωνα με το καταστατικό  (2), προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία των εκλογών και η ανάδειξη των οργάνων του συλλόγου που η ανάγκη είναι επιτακτική. Η δε  Ε.ΔΗ. ΚΙ. κάνει έκκληση `σε όλους τους εμποροβιοτέχνες της Ζαχάρως και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ να ενδιαφερθούν για την καταβολή (3) των οφειλών τους στο σύλλογο, ετήσιες συνδρομές, ώστε να συμμετέχουν κανονικά στις εκλογές. 

(1) Αναστ. Κάππος, Γιώργος Μπάδας, , Δημ. Γουργούλης, Αντ. Αδαμόπουλος, Αναστ. Κοντολέτας, Σπ. Σπυρόπουλος, Χρ. Πλιάγκος, Αθαν.Κολοσκόπης,Παναγιώτα Παπανούση και Γιώργος Κλημαντήρης.
(2) Το καταστατικό ρητά καθορίζει (άρθρο 12, παράγραφος 4 ) ότι στην επαναληπτική Γ.Σ. απαιτείται  η παρουσία του 1/4 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας, τότε η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται την άλλη εβδομάδα , την ίδια ώρα και μέρα ανεξαρτήτως απαρτίας. 
(3) Επειδή στα περισσότερα μέλη τα χρωστούμενα είναι ένα υπολογίσιμο   ποσό, γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να καταβάλλονται με δόσεις. Προκειμένου αυτό που είναι ένα δίκιο αίτημα πέρα για πέρα στους χαλεπους καιρούς που διανύουμε να υιοθετηθεί από τους διοικούντες, είναι ανάγκη να υπάρξουν πιέσεις από όλα τα μέλη, είτε ατομικά, είτε συλλογικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου