theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ"

                     Προχθές τη Δευτέρα έγινε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ολυμπίας για την "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ" στο πνευματικό κέντρο του δήμου της Αθήνας. Συμμετείχαν  η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας (Κατσιφάρας και Καφύρας). ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο Κώστας Αγραπιδάς, ο Σωτ. Σωτηρώπουλος, ο Νίκ. Κόλλιας εκ μέρους της Ν/Ε του ΣΥΡΙΖΑ και αρκετοί πατριώτες. κυρίως πρόεδροι τοπικών συλλόγων και λοιποί (1α), 
    Τα πράγματα περίπου ξετυλίχθηκαν όπως είχαμε σημειώσει στη σχετική  προαγγελία κλικ ΕΔΩ.
       Αυτά που αξίζει να επισημάνουμε  και που έκαναν αίσθηση σε όλους είναι:
  •   Η παντελής απουσία των Ηλείων βουλευτών (1), του αρμόδιου Υπουργείου αλλά και των δήμων της επαρχίας μας, ειδικά του δήμου Ζαχάρως, που  περισσότερο ενδιαφέρει το θέμα. 
  •  Η μακροσκελής προεκλογική ομιλία του κ. Κατσιφάρα, που λιβάνισε τα γένια του.. 

         Τελικά μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης από τους παρευρισκόμενους, εντύπωση έκανε αφενός η αναφορά του πρόεδρου της Ομοσπονδίας κ. Μανώλη, ότι  πλέον το κομμάτι από Πύργο-Καλονερό μπαίνει "στον εθνικό σχεδιασμό" δηλαδή με απλά λόγια παραπέμπεται στις καλένδες...και αφετέρου η   πρόταση "δια ταύτα" να γίνει κατάληψη του Υπουργείου. ...μάλιστα κατάληψη του υπουργείου! (2).Κατά τα άλλα σημειώνουμε την  επιμονή του Αγραπιδά ότι το θέμα συνεχίζει να είναι ανοιχτό (3)

(1α) Όλες οι ομιλίες-τοποθετήσεις είναι στα παρακάτω βίντεο.
(1) Μόνο από την  Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου υπήρξε εκπρόσωπος, που τα είπε τσάτρα-πάτρα χωρίς να αναφερθεί καν στην ταμπακιέρα. Τέλος πάντων....
(2) Καλά ακούσατε: κατάληψη του υπουργείου... Ο κ. πρόεδρος έχουμε την εντύπωση ότι ζει σε άλλο πλανήτη.. Τώρα "πιάστο αβγό και κούρευτο" κυρ πρόεδρε..
(3) Ειδική ανάρτηση για το τι λέγεται στη Ζαχάρω για τον Αγραπιδά θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου