theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ                    " ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ"  

 [14-1-14] κλικ ΕΔΩ

      Αγαπητέ Λάκη
   Πολλές φορές σου έχω εκφράσει τη διαφωνία μου, τόσο για τα πρόσωπα που ανεβάζεις στο blog σου, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεις ορισμένα θέματα, κύρια για το Δήμο Zαχάρως. Η διαφωνία μου είναι ότι αντί να προβάλεις το κύριο και πρωταρχικό ζήτημα, ότι δηλαδή το δήμο τον διοικούν, τον εκπροσωπούν και τον νέμονται επίορκοι, διωκόμενοι, δικασμένοι και καταδικασμένοι, << αξιωματούχοι>>;, εσύ προβάλεις επί μέρους γεγονότα ( ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ )
     Σου θυμίζω εδώ ότι στην ουσία ασκείς δημοσιογραφία της οποίας η πρώτη αρχή είναι:  
    Ο δημοσιογράφος αναφέρει τα γεγονότα η τα σχολιάζει αλλά δεν τα δημιουργεί. διότι αν το κάνει καθίσταται ύποπτος για διαφόρων ειδών ιδιοτέλεια.
   Εσύ λοιπόν και εύχομαι να κάνω λάθος, αναφέρεις κάτι λιγόλογο για την μείζονα κυρίως μειοψηφία, και μετά διαθέτεις πολλαπλάσιο χρόνο, για να προβάλουν οι κρατούντες τις απόψεις τους με δηλώσεις, αλλά και χρήση videos, στα οποία ακούγονται όχι επιχειρήματα από τη μεριά των υπευθύνων, αλλά απαράδεκτα σχόλια όπως του Μπάμη για παραλήρημα του κ. Αλεξανδρόπουλου. Στην προκειμένη δε περίπτωση ο ανθυποδήμαρχος ατύχησε διπλά γιατί τα παραληρήματα σε κάθε τους μορφή, είναι αντικείμενο της επιστήμης του κ. Αλεξανδρόπουλου και μάλλον θα έπρεπε να τον συμβουλευτεί για τα δικά του. Να σου γνωρίσω δε ότι τα χειρότερα παραληρήματα εμφανίζονται σε ερωτευμένους, σε εξουσιαστές και σε παθιασμένα με θρησκείες άτομα.Αφού λοιπόν ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, και τους δίνεις βήμα να παρουσιάζουν  ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, θα πρέπει να τους συστήνεις και στους αναγνώστες σου ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, για να γνωρίζουν οι δημότες γιατί φληναφληματολογεί ο Λαμπρόπουλος και κορδονουρίζεται ο Μπάμης.
   ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :
     ΜΠΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΘΥΠΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ( στην επετηρίδα μετά από τους δυο έκπτωτους)
  •  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  •  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 7 ΜΗΝΩΝ διότι ως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ζ. δεν έκανε τα δέοντα μετά από καταγγελίες των κάτοικων για την ακαταληλότητα του νερού στο Δ.Δ. ΡΟΔΙΝΩΝ. ( παράβαση ΥΑ /Υ2/2600/2001 σε συνδυασμό με το αρθρ.281 του Π.Κ. κατ΄ εξαλολούθησιν.
  •   Κατηγορούμενος με άσκηση δίωξης από την εισαγγελία για παράβαση καθήκοντος πάνω από μια φορά. ( αν τολμά  ο ίδιος ας ενημερώσει τους δημότες για τον ακριβή αριθμό παραπομπών του) και συνεχώς με τους συγκατηγορούμενους του ζητά αναβολές. Ακόμη και αν το δικαστήριο του τις δίνει δεν θα έπρεπε  να επιδιώκει την γρήγορη απόδειξη της αθωότητας του?).
         ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Άσκηση δίωξης για πάνω από δυο φορές από την εισαγγελία για παράβαση καθήκοντος.( Αν τολμά ο ίδιος ας ενημερώσει τους δημότες  για τον ακριβή αριθμό παραπομπών του με καθορισμένες δικασίμους ) και συνεχώς με τους συγκατηγορούμενους του ζητά αναβολές. Ακόμη και αν το δικαστήριο του τις δίνει δεν θα έπρεπε  να επιδιώκει την γρήγορη απόδειξη της αθωότητας του? Καψούρης στα νιάτα του Κλαψούρας στην ώριμη ηλικία του ( απολογία του σε ποινική  Δίκη της 17ης Ιουνίου 2013 στο εφετείο Πατρών) που τα (ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ) δάκρυα του μούσκεψαν το δάπεδο του εφετείου Πατρών.
Παραπλανητής των αρχών: για να αποφύγει την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ δίωξη του δηλώνει σε ανακριτικές αρχές, γενικά και αόριστα καθηγητής, αποκρύπτει όμως, ότι στην πραγματικότητα είναι διορισμένος στην 2βαθμια εκπαίδευση Ηλείας. για να μην γίνονται γνωστές οι διώξεις του στην υπηρεσία του. Και για να μην αναρωτιέται ο πολίτης πως διατηρεί και φροντιστήρια τα οποία διαφημίζει με το όνομα του όντας δημόσιος υπάλληλος.
Όμως μετά την αυστηρή εγκύκλιο του αντιεισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Κανελλόπουλου δεν μπορεί πλέον αυτός ο παλικαράς καταπατητής – εκμεταλλευτής για ίδιο όφελος, ξένης περιουσίας να προστατεύεται από κανένα.
 ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  Μετά την τελευταία σου ανάρτηση, μου δίνεις αφορμή να αναφερθώ στον αυτοπροσδιοριζομενο "αδύνατο" Καβουρίνο. ( Ατυχές το επίθετο, γιατί και εύσωμος  είναι αλλά και πολύ καλά Ψωμοταϊσμένος  από το Δήμο με κάπου 100 000 ευρουλάκια μόνο για το 2013). Ο κύριος αυτός ( επιδειξίας γνώσεως τσιτάτων και κειμένων προς εντυπωσιασμό ), ακόμη και αν του ζητήθηκαν οι υπηρεσίες του θα έπρεπε δεοντολογικά να αρνηθεί, λέγοντας το πιο απλό : κύριοι θα πρέπει να προσλάβετε ένα δικηγόρο Ζαχαραίο. Αλλά ο Ζαχαραίος θα μπορούσε να αποκαλύψει έστω και άθελα του, όσα πρέπει με όρκο σιωπής να καλύπτει η φοροδιαφεύγουσα επί δεκαετία κ. Τζίνη και ο ξενομερίτης κ. Καβουρίνος. Επίσης και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, γιατί ο κύριος αυτός δεν παρίσταται σε δικαστήριο για τόσες υποθέσεις των << αξιωματούχων >> ? Και γιατί η οικονομική επιτροπή διορίζει άλλους ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ, για να υπερασπίζονται τους παραβάτες του καθήκοντος τους, ενώ θα έπρεπε να πληρώνουν οι ίδιοι?
     Και τώρα για το σχόλιο σου  <<επώνυμα υπεύθυνα και αντρίκια >>  Επίτρεψε μου εδώ να σου αναφέρω και ένα γεγονός που ίσως δεν γνωρίζεις. Ο κύριος αυτός νομομαθής και γνώστης των διαδικασιών, εμφανίστηκε μαζί με τον κ. Χαραλαμπόπουλο ( Γκαρίλο ), σε ποινική μου δίκη,  ( 17-6-2013 ) για πρώτη φορά μετά από έξη χρόνια προδικασίας και τετράμηνης διαδικασίας, ενώ ποτέ πριν δεν είχε δώσει σημεία ζωής, για να ψευδορκήσει και να βοηθήσει να απαλλαγούν οι δικαζόμενοι, κύρια ο έκπτωτος και μετά ο υπογράφων τα εντάλματα των αμοιβών του Λαμπρόπουλος Νικόλαος. Μήπως και αυτό έγινε στα πλαίσια των αναθέσεων και μάλιστα με αμοιβή. Δήλωσε δε ο θρασύτατος αυτός κύριος : " τον κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ". Δηλαδή με απλά λόγια ο αγανακτισμένος αυτός κύριος έξη χρόνια δεν είχε την περιέργεια να γνωρίσει το πρόσωπο το οποίο ήταν ο υπαίτιος της αγανάκτησης του. Η μήπως αγανακτεί όψιμα και σε ανταπόδοση αμοιβών? Κάνε και τώρα ένα σχόλιο κυρίως για το αντρίκια.
    Στην περίπτωση αυτή κ. Κόλλια ο στόχος τους επετεύχθη μερικώς, αλλά για τον έκπτωτο που κυρίως κοβόταν δεν τελεσφόρησε. Έχουμε συνέχεια και για ένα άλλο  σημαντικό λόγο: δεν μπορούν αυτοί οι ψευτολεβέντες να απειλούν άλλοτε παράνομα και απροκάλυπτα τους δημότες και άλλοτε νομότυπα μέσω των υπηρεσιών του δήμου παριστάνοντας τους νταήδες και όταν βρίσκονται μπροστά στις δικαστικές αρχές, να ρίχνουν πάνω τους μια προβιά η πούπουλα και να παριστάνουν τα αρνιά, η τις κότες.  Θα μου πεις ίσως, ότι αυτός είναι και δικηγόρος. Εδώ είχαμε την Έλλη και την πληρώναμε για να παίζει τάβλι με τον 2ο έκπτωτο. Αλλά αυτή ήταν με άλλο τρόπο χρήσιμη. Και μετά τους έφταιγε ο Αβραμόπουλος. Μαύρη Ζαχάρω.
Και τώρα απαντώ στο ερώτημα σου:
Έκπτωτος κατά τις γραφές παλιές και νέες είναι : ο αποστερούμενος από ανώτερη δικαιοδοτική αρχή των δικαιωμάτων και των προνομίων που δικαιούταν και απολάμβανε μέχρι την έκπτωση του. Συνέπεια δε της έκπτωσης είναι να μην πλησιάζει ο έκπτωτος στο χώρο δραστηριότητος του, ούτε ως φιλοξενούμενος. Αν π.χ. ο εκπεσών άγγελος πλησίαζε στο χώρο του παραδείσου και ο Άγιος Πέτρος του επέτρεπε την είσοδο θα είχε πάραυτα απολυθεί από το Θεό. Τώρα γιατί ο κλειδοκράτορας Μπάμπης όχι μόνο επιτρέπει την είσοδο του έκπτωτου αλλά τον υπηρετεί και δουλικά, αυτό ας το αναλογιστούν οι υπεύθυνοι, όλης της μειοψηφίας. Ίσως του έχει μείνει από την εποχή που του έφτιαχνε το τσάι και τον ρωτούσε αν η ποσότητα του μελιού ήταν η σωστή. Όσο δε για το αν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, έχει απαντήσει ο φίλος του και  καλύτερα γνωρίζων τα πράγματα δικηγόρος κ Πανάγος Κλημαντήρης με δημόσια επιστολή του. Αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις μεθεπόμενες, όποτε ζωή να έχουμε και αν δεν έχει εξατμιστεί η αποδοχή από το λαό να ξανασυμμετέχει. Καλό 2019 δηλαδή.
Επίτρεψε μου και λίγα λόγια για την ελάσσονα:
Υπάρχει μια παράταξη που εγώ την ονόμασα ΑΝΑΤΟΛΗ, αλλά αποδείχτηκε βαθειά νυχτωμένη. Αυτή η παράταξη έχει επί κεφαλής  τον πρόεδρο -σφραγιδοφύλακα του περιβαλλοντικού συλλόγου. Για το πρόσωπο αυτό έχεις δημοσιεύσει και ανοιχτή μου επιστολή την 3-9-2011.  (κλικ ΕΔΩ) Σήμερα θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι ενώ τόσα προβλήματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα βασανίζουν το δήμο, η παράταξη αυτή τηρεί ανεξήγητη σιωπή. Μήπως δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει αυξημένη υποχρέωση να παρεμβαίνει, να καταγγέλλει και να αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος? Τι να πρωτοαναφέρω : σκουπίδια ( πρόστιμα ), βιολογικός , Καϊάφας, κοτρόνια στην παραλία. Τέτοια αφωνία, ούτε βλάβη στις φωνητικές χορδές να είχαν πάθει. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι όταν στην επιστολή που σου ανέφερα τους ευχόμουν τελειώνοντας <καλή ( αλατοσ)πορεία>>;.
     Αντί λοιπόν κύριε Λάκη όλους αυτούς να τους θέτεις μπροστά στις ευθύνες τους, που απορρέουν από τις ιδιότητες των δημοτικών τους αξιωμάτων, εσύ τους ρωτάς τι θα κάνουν στις εκλογές, γιατί δήθεν αγωνιούν οι δημότες.
Σου απαντώ λοιπόν και να το θυμάσαι. Κάθε ένας θα αμειφτεί με βάση τη συνέπεια του στο ρόλο που του ανέθεσε ο λαός, στην προσήλωση του στη νομιμότητα και τα έργα του. Με την ελπίδα ότι η παρούσα μου θα σου είναι χρήσιμη για την πορεία σου, σε χαιρετώ .
                                               Αριστείδης Αβραμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου