theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ (Ηλείας) και ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗ

       Περί ΣΥΡΙΖΑ (Ηλείας) και Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τα έχουν κάνει ...μούσκεμα (1)  θα τα πούμε μετά τις εκλογές με ονόματα και στοιχεία (2). Πολύ φοβάμαι ότι το Θείον Φως από το Άγιο  Όρος παρα φώτισε μερικούς ΄που δυστυχώς πήραν μαζί τους και αρκετούς ...πατριώτες συντρόφους!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;

(1)

  •  Πύργος: αλαλούμ και πάνω τούρλα... (κλικ ΕΔΩ)
  •  Αμαλιάδα: Η Ελένη Σκάβδη ...παραμερίστηκε πλαγίως. Αν είναι δυνατόν! Ποια η Ελένη Σκάβδη, που είναι ότι το ευγενικό και θαυμάσιο υπάρχει στον πνευματικό και κοινωνικό χώρο στη ρημαγμένη Ηλεία! (κλικ ΕΔΩ). Αντι αυτήν λοιπόν την Κυρία, προώθησαν μία "μαθητευομένη των τακουνιών" κατά μπάρμπα Γιάννη Σκαρίμπα...  
  •  Αρχαία Ολυμπία: Μα είναι δυνατόν να τη φέρουν έτσι στο μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς.  Μιλώ για το Σωτήρη Σωτηρόπουλο. Κρίμα... (κλικ ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ) 
  • Ανδραβίδα-Λεχαινά: Μπράβο ρε Λαινά που έχεις τα κότσια και τους έγραψες..
  • Ζαχάρω: Μόνο εδώ ο κυρ. υπεύθυνος με μερικούς παραστεκάμενους από τη νομαρχιακή έβαλαν την ουρίτσα  κάτω από τα σκέλια τους και έγιναν καπνός! Ο λόγος ήταν η παλικαρίσια και άκρως δημοκρατική στάση πολλών ντόπιων συντρόφων και περισσότερο του κουμπαράκου μου και του Μήτσου Κανελλόπουλου!  

(2) Τα γράφω αυτά για δυο λόγους: α) Το δικαίωμα του λόγου είναι αναφαίρετο με τη δημοκρατία και β) Βρίσκομαι εδώ και 40 χρόνια  αταλάντευτα στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και στην περιοχής μας ήμουν για πολύ καιρό..το μαύρο πρόβατο με βρισίδια και σπρωξείδια ένθεν και ένθεν, οπότε πονάω για όλα αυτά τα έκτροπα της όψιμης επαναστατικότητας. 

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου