theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.... ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ.....

ΣΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ
ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΛΒΕΝΑ  ΤΑ ΠΙΝΟΥΝΕ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑ ΜΕΘΟΥΝΕ  
  Βεβαίως η λίστα Νικολούδη με όλους τους λεβέντες της Τ/Α που έπιασε η φάκα του νόμου για ψευδή ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ (κλικ ΕΔΩ) ήρθε στη βουλή και από εκεί πήρε τον δέοντα δρόμο της για την ......ψειρού. Όπως όλοι είδαμε σε μια από τις πρώτες  θέσεις φιγουράρει ο λεβέντης της SUGARTOWN, o Π α ν τ α ζ ή ς!!  Ήταν δυνατόν να μην ήταν;
   Το ωραίο λοιπόν είναι ο τρόπος που  παρουσίασε το θέμα ο ALPHA κι αυτός είναι ο λόγος που το ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια. {κλικ ΕΔΩ και δήτε το Βίντεο (1)}Κυρίως όμως για μερικούς μερικούς, αλλά και ΜΕΡΙΚΕΣ που πλέον, ενώ ο κόσμος βοά, αυτοί εκεί το βιολί..βιολάκι τους. Δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα, ότι ο έκπτωτος δεν μπορεί να συμμετέχει καν στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές.
   Είπαμε ο "μεγάλος" παίζει το ρόλο του, μπας και περισώσει τίποτα, αλλά τι να κάνουμε η μέγκενη όσο πάει και σφίγγει. Και ξέρετε τι κάνουν τα ποντίκια όταν το καράβι βουλιάζει, πηδάνε στη θάλασσα. Έτσι δεν είναι; 
    Ξέρετε όμως ότι στη δική μας περίπτωση θα συμβεί το κατακαλύτερο! Όλοι αυτοί, ποντίκια και αρουραίοι θα πηδήξουν στη λίμνα του Καγιάφα. Ρε γαμώτο και είναι γεμάτη σκατά. Μη γελάτε, είναι η τιμωρία των νυμφών του σπηλαίου.  
    Το άλλο πρόβλημα που υπάρχει, είναι  που θα πηδήξουν τα ποντίκια  εκεί πάνω στην επτάλοφη Ζούρτσα. Είθε ο Άγιος Νικόλαος να βάλει το χεράκι του και να μη πηδήξουν στη Νέδα. Καθότι με την κατηφόρα και την ορμή της ΝΕΔΑΣ θα τους βγάλει στο...Γιαννιτσοχώρι.

(1) Πρέι να τονίσω ότι αιτία για το σημερινή ανάρτηση ήταν ο φίλος της  "ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ" που τόση ωραία δουλειά κάνει στη Ζούρτσα και σε όλα τα περίχωρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου