theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΑ ΣΚΟΛΙΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΞΗ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ    ΚΑΙ    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ    ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
Κύριε Δ/ντά,
Να μας συμπαθάτε που αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε σας για ένα ατόπημα της εφημερίδας, της οποίας προΐσταστε. Είναι ένα ατόπημα αρκετά σοβαρό καθότι εξ αυτού δεχτήκαμε αρκετές «επιθέσεις», που αν και ήσαν ολωσδιόλου άδικες, παρόλα αυτά μας προξένησαν  πλήθος ηθικών και άλλων …ψυχολογικών βλαβών.
http://goonagoon-groups.com/Σας καταγράφουμε με τη σειρά πώς έχει το όλο θέμα. Λοιπόν την παραμονή της Πρωταπριλιάς αποστείλαμε σε πολλούς φίλους αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ Ηλείας και Μεσσηνίας (εφημερίδες και ηλεκτρονικές σελίδες και ιστότοπους) την πολυθρύλητη ανακοίνωση περί νέας υποψηφιότητας στη Ζαχάρω.  Το όλο ύφος αλλά και περισσότερο το πανελληνίως πρωτοφανές για σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ περιεχόμενο, φανέρωνε περίτρανα στον πιο απλό νου το Πρωταπριλιάτικο ΑΣΤΕΙΟ, όχι του Κούντερα αλλά της Ζαχάρως.  Πολλοί όμως φίλοι και μερικά BLOGS τσίμπησαν και μάλιστα μετ΄ επαίνων  το ενέκριναν. Βλέπετε για πολλούς η  Ένωση της Αριστεράς αν και είναι απραγματοποίητη παραμένει πολυπόθητη ανάγκη. Τελικώς μέχρι να το πάρουν χαμπάρι δημιουργήθηκε  μπόλικος τζερτζελές.
http://goonagoon-groups.com/
Η δική σας εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» δεν δημοσίευσε τίποτα και δικαίωμά της. Όμως μετά από πέντε ολόκληρες ημέρες, το Σάββατο 5-4-14 τη δημοσίευσε και μάλιστα σε περίοπτη θέση, σίγουρα ως πραγματική, πράγμα που επέφερε αρκετή σύγχυση στη Ζαχάρω και όχι μόνο. Αποτέλεσμα ήταν την άλλη μέρα, την Κυριακή, η δημοσίευση της γνωστής εντελώς άδικης και αστείας ανακοίνωσης του Γραμματέα του ΚΚΕ και συνάμα υποψήφιου δημάρχου της Ζαχάρως, που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγικότητα αυτού του χώρου.
Η τακτική της εφημερίδας στο θέμα είναι κατακριτέα και στις δύο περιπτώσεις. Ή το έκανε από εντελώς λαθεμένη τακτική ή από εσκεμμένη υποβολιμαία σκοπιμότητα στα προεκλογικά πράγματα της Ζαχάρως.
Επομένως κ. Βαρουξή μετά από όλα αυτά έχουμε δίκιο που διαμαρτυρόμαστε σε σας και περιμένουμε να πράξετε τα δέοντα για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.
Περιμένουμε την άμεση απάντησή σας μαζί βεβαίως με τη δημοσίευση της παρούσης. Έτσι δεν είναι;
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
{τα κουμπαρακια}
Θεόδωρος Κόλλιας και Γιώργος Ζήρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου