theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ



          Ευχαριστώ όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας, που μας στήριξαν με εμπιστοσύνη και θάρρος κατά τη διάρκεια της σκληρής προεκλογικής αντιπαράθεσης στο Δήμο μας, μέχρι την κάλπη.

Είμαστε όλοι μαζί, ο μισός σχεδόν πληθυσμός του Δήμου μας που διεκδικήσαμε την αλλαγή.
                Ευχαριστώ, επίσης, τους συμπολίτες μας που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους και λυπούμαι γιατί, δεν καταφέραμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο επικίνδυνος είναι ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος για τον τόπο μας.
Συγχαίρω, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας που συμμετείχαν δυναμικά και με αξιοπρέπεια στον εκλογικό αγώνα και τίμησαν το ψηφοδέλτιό μας. Έδειξαν όλοι ήθος εξαιρετικό, αγωνιστικότητα και τους ευγνωμονώ. Μαζί θα προχωρήσουμε, με δύναμη την αγάπη για τον όμορφο Δήμο μας και το πάθος για την πρόοδο και την ανάπτυξη του.
        Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, δηλώνω ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό της κοινωνίας μας, με τη μεγάλη δύναμη που μας έδωσε ο Λαός, για την εφαρμογή της νομιμότητας και με τις προτάσεις μας και την ενεργό συμμετοχή του κόσμου θα κάνουμε τα πάντα για να σταθεί ο Δήμος και πάλι όρθιος.

Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος

Επικεφαλής της «Νέας Δημοτικής Αρχής» του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου