theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΑΝΤΑΡΜΗ

        Για εκείνη τη συκοφαντική  επίθεση που έχουν επιδοθεί  στη Ζαχάρω διάφοροι σκοτεινοί κύκλοι, με τον πιο ποταπό τρόπο, ανώνυμα, γενικά και αόριστα χωρίς ένα στοιχείο, ένα δημόσιο έγγραφο σε βάρος του φίλου(1Μπάμπη Σαντάρμη, θα αναρτήσουμε:
  •  πρώτα την απάντηση του ίδιου του Μπάμπη (2)
  • διάφορα  πραγματικά στοιχεία  για το θέμα του Ιδρύματος Κρέσπη 

    "Επειδή οι πάντες γνωρίζουν περί του ήθους και της εντιμότητας του προσώπου μου και ουδείς διανοήθηκε ποτέ να τα αμφισβητήσει ούτε κατ' ελάχιστο δημοσίως και επωνύμως, προκαλώ τον οποιοδήποτε να πετάξει τη κουκούλα της ανωνυμίας, που μόνο οι δοσίλογοι της κατοχής φορούσαν και να βγει δημόσια και επώνυμα να υποστηρίξει τα όσα λέει. Και τον διαβεβαιώνω ότι εγώ δεν πρόκειται να τον χαστουκίσω γι' αυτά που ενθυλάκωσε, αλλά ότι θα πάρει την απάντηση του που θα είναι τόσο σκληρή που θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί σαν τους αρουραίους. Κατά τα λοιπά, εγώ δεν ασχολούμαι με τα όποια σκουπίδια του διαδικτύου, τους δουλοπάροικους και προσκυνημένους κατάδικων και τους ευνούχους του πεζοδρομίου."

       ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

1)      Ο Μπάμπης έχει αποχωρήσει από το Ίδρυμα εδώ και χρόνια.
2)      Το 1992-93 που ήταν Πρόεδρος, το Υπουργείο κάλεσε με έγγραφο του τον Πρόεδρο, τον Παπά, τη δασκάλα και την τότε λυκειάρχη Ζαχάρως να αναλάβουν τη διοίκηση του Ιδρύματος, σύμφωνα με το καταστατικό του.
3)      Η λυκειάρχης αποποιήθηκε εγγράφως αυτό το λειτούργημα και το Υπουργείο έδωσε εντολή στους τρεις να συγκροτηθούν σε σώμα. Αυτοί  ομόφωνα εξέλεξαν Πρόεδρο τον Πρόεδρο του χωριού, Γραμματέα τη δασκάλα και ταμία τον παπά του χωριού.
4)      Ο αποθανών Κρέσπης Δημ. δεν άφησε χρήματα, παρά μόνο ακίνητα που ήταν κατά τα 3/8 δικά του και κατά τα 5/8 άλλων συνιδιοκτητών.
5)      Έτσι λοιπόν, με επιθυμία των άλλων συνιδιοκτητών που είχαν τη πλειοψηφία των 5/8 και πάντα με τις οδηγίες και εγκρίσεις του Υπουργείου, οι άλλοι συνιδιοκτήτες αγόρασαν και τα 3/8 του μεριδίου του Ιδρύματος, μιας γκαρσονιέρας και ενός μικρού δυαριού, σε τιμή 20% και πλέον πάνω από την αγοραία αξία τους που είχε εκτιμήσει η ΔΟΥ. Κι αυτό χάρη στη σθεναρή στάση του Δ.Σ. του Ιδρύματος.
6)      Με δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία του Υπουργείου, η οποία κατ' απαίτηση του Δ.Σ. του Ιδρύματος επαναλήφθηκε 3 φορές προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή τιμή για το Ίδρυμα, επωλήθη και ένα οικόπεδο που επίσης είχε κατά τα 3/8, από κοινού με τους συνιδιοκτήτες που είχαν τα υπόλοιπα 5/8.
7)      Όλα τα χρήματα μπήκαν αμέσως σε έντοκο τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος και διατέθηκαν μόνο ελάχιστα για 2 υποτροφίες αριστευσάντων, όπως πρόβλεπε το καταστατικό του και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και εγκρίσεις του υπουργείου.
8)      Για να δικαιούται κάποιος την υποτροφία, η οποία ήταν 170€, θα έπρεπε απαράβατα σύμφωνα με το καταστατικό: 1) Να κατάγεται από το Μπισχίνι, 2) να μένει μόνιμα στο Μπισχίνι, 3) να αποφοιτήσει από το λύκειο Ζαχάρως, 4) να έχει βαθμό απολυτηρίου άριστα (πάνω από 18) και 5) να πετύχει σε ΑΕΙ της Ελλάδας.
9)      Ουδέποτε και κανείς άλλος, εκτός των 2 υποτρόφων, υπέβαλε αίτηση στο Ίδρυμα για υποτροφία και απερρίφθη.
10)  Το Ίδρυμα και η διαχείριση του, όπως πιθανόν όλα τα Ιδρύματα, υπεβλήθη κατ' επανάληψη σε εξονυχιστικούς ελέγχους από οικονομικούς επιθεωρητές οι οποίοι με πορισματικές τους εκθέσεις(3 ) όχι απλά διαπίστωσαν τη χρηστή διαχείριση αλλά και ότι όλη η λειτουργία του Δ.Σ. του Ιδρύματος ήταν ένας ύμνος χρηστής και έντιμης διαχείρισης δημοσίου χρήματος από Δ.Σ. νομικού προσώπου, που θα πρέπει να είναι πρότυπο για κάθε Δ.Σ., αφού πέραν των εγκεκριμένων από το υπουργείο 2 υποτροφιών, δεν διατέθηκε για κανένα λόγο ούτε ένα ευρώ και όλα τα λειτουργικά και πάσης φύσεως έξοδα καλύπτονταν εξολοκλήρου από την τσέπη του προέδρου.

(1) Για το ήθος και την εντιμότητα του φίλου μου του Μπάμπη δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του τόπου που μπορεί να πει το παραμικρό. Οπωσδήποτε δεν μιλάμε για τους ανώνυμους μισθοφόρους της λασπολογίας και της ρουφιανιάςκι αυτούς που έχουν "ενός κοκόρου γνώση". Το ίδιο και για την μεγάλη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο χωριό του, ειδικότερα ως πρόεδρος που ήταν για πολλά χρόνια. Το  Μπισχίνι ήταν ένα εγκαταλελειμμένο χωριό, που δεν είχε ούτε νερό και το κουβαλούσαν με τους κουβάδες από τα πηγάδια και χάρις σ' αυτόν απέκτησε ύδρευση, δρόμους ασφαλτοστρωμένους, γήπεδο μπάσκετ, έργα ανάπλασης, κοινοτικό μέγαρο που το είδαμε μάλιστα σε φωτογραφία του προεκλογικού φυλλαδίου του Πανταζή (!).
(2) Η απάντηση δόθηκε μετά την ενημέρωση του Μπάμπη  επειδή γνωρίζω ότι δεν ασχολείται με το διαδίκτυο.
(3) Γιατί κάποιος από αυτούς τους ...τύπους δεν δημοσιεύει ένα τέτοιο πόρισμα; 

Έχουμε συνέχεια με 
συντριπτικά στοιχεία που
θα αποστομώσουν μια και καλή 
......κοκοράκια και κότες!!!
Μήνυμα στους κουκολοφόρους: Να έχετε υπόψη σας ότι ανώνυμα σχόλια είναι προγραμματισμένο να αποκλείονται από το σύστημα. Οπότε ή με το ονοματάκι σας ή ...μη κάνετε τον κόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου