theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΑΛΛΗ "ΕΝΣΤΑΣΗ", ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ.

        Για αυτή λοιπόν  την κούφια ένσταση, για την υποψηφιότητα του Αλεξανδρόπουλου, επειδή συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, η πρώτη μου σκέψη ήταν  να μην ασχοληθώ καθόλου αφενός γιατί είναι εντελώς αστήριχτη κι αστεία και απλώς ρίχτηκε ως αντιπερισπασμός στην άλλη, τη σοβαρή, των αντιπάλων που προκαλεί σοβαρή πρεμούρα σε όλους και αφετέρου γιατί προτείνεται γενικά και ανώνυμα.
     Όμως από την άλλη είναι μεν ανώνυμη αλλά προέρχεται από τους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους  και μάλιστα στην ημιεπίσημη ηλεκτρονική τους φυλλάδα, που τώρα τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή της  με μεγαλοπρεπή έπαρση.  Οπότε απαιτείται μια απάντηση για να κλείσουν στόματα ευθύς εξαρχής και να μην υπάρχει μια κηλίδα άδικη κι ανέντιμη. Διακινδυνεύω δε την εκτίμηση, ότι λόγω της "νομομάθειας" που διαφαίνεται πίσω από την κουκούλα αυτού του δημοσιεύματος, έχει βάλει το χέρι του ο υψηλός ινστρούχτορας του δήμου, στον οποίο καταλογίζω το όλο αλαλούμ  του δήμου μας αλλά και τον καπνό που βγαίνει..... 
     Πάμε λοιπόν στην ίδια την "ένσταση" που παρά το μένος της αντιδικίας, πριν ξεστομίσουν τέτοια πράγματα έπρεπε να λάβουν υπόψη τα εξής:
  • Ο Αλεξανδρόπουλος  συμμετέχει στο 9μελές Δ.Σ. του  ΚΕΕΛΠΝΟ ως εκπρόσωπος του Π.Ι.Σ. (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος), στον οποίο είναι ΑΙΡΕΤΟΣ Γενικός Γραμματέας.(1)
  • Ο νόμος 3852/10, ο "Καλλικράτης" πουθενά δεν ορίζει ότι αυτή η ιδιότητα είναι κώλυμα και ασυμβίβαστο με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το  σχετικό άρθρο 14 "Κωλύματα, Ασυμβίβαστα"' στην παράγραφος 1στ΄ ορίζει:  Διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημοσίων επι­χειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, στους δήμους, στους οποίους έχουν την έ­δρα τους τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα, μέσα στο δεκαο-κτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλο­γών.
        Πού βλέπετε εσείς το πρόβλημα; Ο νόμος δεν θέτει κανέναν περιορισμό, αλλιώς θα  αντέβαινε στη μεγάλη αρχή της ΔημοκρατίαςΗ  αιρετότητα του  πολίτη σε οποιοδήποτε φορέα, σύλλογο, επιστημονικό ή όχι, σε καμία περίπτωση και πουθενά δεν είναι κώλυμα ή ασυμβίβαστο για τις εθνικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές. (2)
(1) Τι θα πήγαινε: Ωτορινολαρυγγολόγος ή μήπως κτηνίατρος 
(2)  Δεν δικαιολογείται με τίποτα  να μην το γνωρίζει αυτό ο κ. ινστρούχτορας και να εκτίθεται....

ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟ ΔΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΌ ΛΙΒΕΛΟΓΡΆΦΗΜΑ, (κλικ εδώ) ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΡΧΙΚΆ ΤΟΝΙΖΩ ΌΤΙ: ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ. 
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΜΑΪΟΥ (κλικ εδώ) ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΝΕΙ! ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ...
ΓΙΑ ΔΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ...ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΕΤΑΙ.. 
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Και μια υπενθύμιση ως συμβουλή. Τόσα χρόνια ως κτηνίατρος επιθεωρητής στα πτηνοτροφεία και πτηνοσφαγεία ανά τη χώρα, ξεχωρίζαμε με μια ματιά τα άρρωστα και τα προβληματικά κοκόρια, από δε τα αβγά γνωρίζαμε τις...κότες. Οπότε σίγουρα στο κοτέτσι της Ζαχάρως το έργο είναι πανεύκολο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου