theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΙΔΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!

         Από ένα φίλο Ζαχαραίο έλαβα το παρακάτω 
σοβαρό κείμενο και το δημοσιεύω  γιατί στο email
 ήρθε  επώνυμο και ενυπόγραφο.   Το ίδιο θα κάνω
 για οποιοδήποτε χωρίς κουκούλα.
    Σημειώνεται ότι με το άρθρο 7 παρ. 6 του ν. 4071/ 2012 αντικαταστάθηκε η παράγραφος περίπτωση γ΄ του άρθρου 236 του ν. 3852/2010 ως εξής:
   «1γ. Αν καταδικαστούν με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, ως αυτουργοί ή συμμέτοχοι σε κακούργημα ή σε οποιαδήποτε ποινή για παραχάραξη, κιβδηλεία, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, δωροδοκία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, απιστία, απάτη, καταπίεση, αιμομιξία, μαστροπεία, σωματεμπορία, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, τη λαθρεμπορία. Το ίδιο ισχύει και για την αμετάκλητη καταδίκη για παράβαση καθήκοντος, εφόσον κατά τη διάπραξη του αδικήματος αυτού προξενείται οικονομική βλάβη στο δήμο, στην περιφέρεια ή στα νομικά τους πρόσωπα.»
     ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΙΝΟ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ  ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ. ΑΡΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/10. ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ Ν'ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ; ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΠΑΡΑΓ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/10! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! 
      
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ! ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852! ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου