theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΝΙΣΑΦΙ ΤΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΦΤΗΝΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

            Συμπαθάτε με, αλλά μετά τα μεγάλα πατατράκ των εκλογών (Ζαχάρω, Δημαρ)  ποτέ δεν περίμενα να γίνω μάρτυρας τέτοιων δημοσιευμάτων που βλέπουν το φως τώρα τελευταία στον τόπο μας και κατά πολύ ξεπερνούν τα όρια της κατασυκοφάντησης και της αισχρότητας.  Θλίψη και καταφρόνια!! Οπωσδήποτε δεν αναφέρομαι και ξεπερνώ τα απαράδεκτα σχόλια που καταφθάνουν καθημερινώς σε μένα από ανώνυμους και τιποτένιους τύπους, οι οποίοι έτσι αποδεικνύουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με αυτή των κουκουλοφόρων της κατοχής. Τότε που της ρουφιανιάς και του ποταπού καρφώματος πατριωτών  προηγήθηκε η προδοσία και η  προσχώρηση στους φασίστες καταχτητές. Έφθασαν οι ελεεινοί στο σημείο να με κατηγορήσουν και για θέματα εντιμότητας και ακεραιότητας. Είπαμε αυτά τα ξεπερνώ και καθόλου δεν με αγγίζουν. 
       Στα δημοσιεύματα λοιπόν που αναφέρομαι το λιβελογράφημα αρχίζει με μια βλακώδη αλλά και ύποπτη επικεφαλίδα:  
ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ...(κάνε κλικ επάνω)...Ο φίλος μας ο Τσίπρας τελικά μόνο πρωθυπουργός θέλει να γίνει και τα δίνει όλα στο λεγόμενο "κυβερνητικό σύστημα". Μόνο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν είναι......!!!!!
       Ε... όχι ρε λεβέντη, μετά τα τόσα άκρως υποβολιμαία  ευφυολογήματά σου για τη Ζαχάρω να καταπιάνεσαι με τέτοιο αναιδέστατο τρόπο για την Αριστερά. Αλήθεια δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή κατέχεσαι από  εκείνα τα αξέχαστα ...εθνικόφρονα φρονήματα που είδαμε όλοι πού οδηγούν ή είσαι πληρωμένος αβανταδόρος,  πακτωλός  μωρίας και στυγνός συκοφάντης. Δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ να προσάψετε στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι προ των πυλών της εξουσίας και χτυπάτε ύπουλα τον Αλέξη (1). Τι άλλο είναι τέτοια λιβελογραφήματα; Έχουμε γίνει μάρτυρες σε ένα μακρύ φαινόμενο που υφέρπει ύπουλα στην κοινωνία μας, αλλά τούτο έχει άλλες διαστάσεις κακόβουλης απονομιμοποίησης.
Παρολίγον να φτάσετε και στον παππού του ή στην επανάσταση του Εικοσιένα! Έχετε τα κότσια να αντιπαραταθείτε ΠΟΛΙΤΙΚΑ στις θέσεις, απόψεις; Σίγουρα είναι αδύνατο.Τότε τουλάχιστον μην χρησιμοποιείτε τέτοια ποταπά και γελεία μέσα! 
Φτάνει πια!  
   Πάντως να είσαστε σίγουροι ότι το "τσουνάμι" δεν σταματά με τίποτα, πόσο μάλλον με τέτοια φτηνή μπουρδολογία! Όπου νάναι αυτός ο τόπος θα καθαρίσει από κάθε παρανομία και βρωμιά που τώρα επιπλέουν με τους φελλούς. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..... 

(1) Άλλη φορά θα πούμε περισσότερα για τον Αλέξη, σε άλλη βάση μη πολιτική, μια και τυχαίνει να γνωρίζουμε πρόσωπα πολύ κοντινά του, όπως τη νουνά του και το συμμαθητή του στο δημόσιο στους Αμπελοκήπους και νυν κουμπάρο του. 
(2) Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι όλα αυτά τα τονίζω εγώ που ακολούθησα ..κάπως άλλο μονοπάτι (Δημάρ) που δυστυχώς μας έβγαλε  ...στο 1.5%.Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου