theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΗ ΕΝΣΤΑΣΗ !!!

Σε ένα δεκαήμερο η απόφαση....
     Μετά τη διαδικασία της εκδίκασης της περιλάλητης  ένστασης (κλικ ΕΔΩ) στις 20 Ιουνίου και την εικοσαήμερη αναβολή, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί με άλλους φίλους  με τους διακεκριμένους εξ Αθηνών δικηγόρους  κ.κ.  Σεραφείμ και Γεωργακόπουλο. Επίσης ήταν παρών  και ο νεαρός δικηγόρος Παναγιώτης Βάγιας που με τις οξείες παρατηρήσεις του συνετέλεσε  στην καλύτερη εμπέδωση της υπόθεσης. 
Δύο είναι τα σενάρια που συμπέρανα ότι υπάρχουν:
  •             Ο Πανταζής εκπίπτει από το αξίωμα επειδή υπήρχε κώλυμα για τη συμμετοχή του και οι εκλογές στη Ζαχάρω επαναλαμβάνονται με τη συμμετοχή και των τριών συνδυασμών, όπως στις προηγούμενες εκλογές με τη μόνη διαφορά ότι επικεφαλής στην Παράταξη των Πανταζικών θα είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που πρώτευσε σε ψήφους, που είναι ο Γ. Μπάμης. Ή δεν επαναλαμβάνονται οι εκλογές και αντί του Πανταζή αναλαμβάνει ο Μπάμης.(1)
  •        Εκτός από τον Πανταζή που εκπίπτει, ακυρώνεται και ολόκληρος ο συνδυασμός του με αποτέλεσμα εκλογές στη Ζαχάρω επαναλαμβάνονται με τη συμμετοχή μόνο των δύο συνδυασμών, που νομίμως έλαβαν μέρος στις εκλογές του Μαΐου.
      Όπως τονίσαμε σε πολλές μέχρι τώρα αναρτήσεις η περισσότερο πιθανή λύση είναι η δεύτερη, καθότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν κυρίως απόρροια της  παράνομης συμμετοχής του ίδιου του Πανταζή. Αυτό βεβαίως κάθε λογικός άνθρωπος το αποδέχεται αλλά και ο ίδιος ο νόμος σαφέστατα το καθορίζει (κλικ ΕΔΩ)
     Μετά βεβαιότητος δε όλοι υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην επέλθει καμιά μεταβολή και ο Πανταζής να είναι δήμαρχος.
       Οπότε λίαν συντόμως θα κλάψουν πολλές μανούλες, που λένε και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. 
      Τύφλα να έχει η Brazil με το κάζο που έπαθε με τους Γερμαναράδες!!! Με το μπαμ ξεχύθηκαν μπροστά λες και έπαιζαν με την Κολοπετινίτσα!!!

(1)  Σύμφωνα με πηγές υψηλά ιστάμενες κανένα πρόσωπο ή κρατικό όργανο,  δεν έχει την εξουσία, ούτε αυτή απορρέει από πουθενά να ορίσει τον επικεφαλής ενός συνδυασμού, μετά από φυσική ή άλλη "χηρεία" του. Αντικατάσταση από άλλον δημοτικό σύμβουλο μετά από επιλογή της πλειοψηφίας των δ.σ. του συνδιασμού , γίνεται μόνο όταν ο επικεφαλής εκλείψει από τις επαναληπτικές εκλογές (1η και 2η Κυριακή) για οποιαδήποτε αιτία (παραίτηση, φυσικούς λόγους).κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου