theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.]!!!!! [ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ]

Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν. Ισοκρατης

ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΛΕΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΟΦΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ..












                                                              Ψήφισε και μη ερεύνα

Yψηλή ήταν η αποχή από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού μόνο το 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων πήγαν να ψηφίσουν, ενώ το υπόλοιπο 40% έχουν φύγει μετανάστες.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν ο Ψινάκης, ο Μπέος, ο Μαρινάκης και ο Μπακογιάννης, δηλαδή το βλαχολάιφσταϊλ, η μπάλα και το Μητσοτακέικο, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η χώρα επέστρεψε σε μια κανονικότητα από την οποία δε βγήκε ποτέ.

Ειδικότερα, σκληρή μάχη δόθηκε μεταξύ Βόλου και Πειραιά για τον τίτλο του πιο μαλάκα δημότη της χρονιάς αλλά τελικά ήρθαν ισοπαλία. Βολιώτες και Πειραιώτες έκαναν το οπαδικό καθήκον τους ισάξια.

Ο Γιάννης Μώραλης - δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης - πέρασε στον δεύτερο γύρο, οπότε μην απορήσετε αν δείτε καμιά τρελή μεταγραφή του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα. Θα είναι για το καλό του Πειραιά.

Με τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών δε θα ασχοληθώ καν - ποιος χέστηκε; -, ενώ δε θα ασχοληθώ ούτε με την περιφέρεια που κατά κανόνα βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου εξελίξεων και καλά κάνει. Το μόνο που νοιάζει τους ψηφοφόρους της περιφέρειας είναι να επιλέξουν αυτόν που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα μικροσυμφέροντά τους. Τί πιο ελληνικό από αυτό;

Αν κάτι άφησε αυτός ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πως τίποτα δεν είναι ρόδινο. Η πρόοδος που έχει γίνει στην συνείδηση των πολιτών είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη. Μαφιόζοι, χουλιγκάνοι, φασίστες, κομματόσκυλα και σκουπιδοστάρ συνεχίζουν να αλωνίζουν με τις ευλογίες μας.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι λύση δεν υπάρχει, γιατί η λύση είναι μία: πυρηνικό ολοκαύτωμα. Να μη γλιτώσει ούτε ένας.

(Ανήθικο δίδαγμα: Οι Θεσσαλονικείς που ψήφισαν κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού αλλά ταυτόχρονα ψήφισαν και τον Μπουτάρη, ξέρουν ότι ο Μπουτάρης είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης του νερού ή δεν πειράζει κι αυτό;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου