theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί μου 
   Οσονούπω θα έχουμε την έκδοση της απόφασης του εκλογοδικείου που με τόση  ανυπομονησία αναμένεται  από όλους τους ενεργούς δημότες της Ζαχάρως.    Όπως έχουμε τονίσει παλαιότερα υπάρχουν τρεις εκδοχές:

Φωτογραφία: http://www.youtube.com/watch?v=HCvS7C5mtno

"Τ΄άλογο του Αλή πασσά κανείς δεν το χαϊδεύει, μόνο η Κυρά - Βασιλική, βρε, το καβαλικεύει! Ντερμπεντέρισσα Βασίλω, στρώσ' το μπράτσο σου να γείρω..."

"Την κεκοιμημένην δούλην σου ανάπαυσον, παρορών αυτής πάντα τα εγκλήματα..."

Μα, τι λέει ο παππάς; "Ου γαρ οίδασιν..."! Σε ποιον αναφέρεται και ποία "εγκλήματα" εύχεται να παραβλέψει ο Κύριος; Η ΚΥΡΙΑ (μάλιστα, με κεφαλαία), Βασιλική Ρομωσιού - Ευσταθίου, η πεθερά μου, ήταν η προσωποποίηση του καλού ανθρώπου. Καλή σύζυγος, καλή μητέρα, καλή γιαγιά, καλή γειτόνισσα και φίλη. Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες ανθρώπων που μαρτυρούν αυτό που λέω. 
Μαζί με τον σύζυγό της, δάσκαλο, Γιάννη Ευσταθίου που "έφυγε" νωρίς, ήταν το τυπικό ζευγάρι των κοινωνικών αγωνιστών. Με το μισθό ενός δασκάλου, σπούδασαν τρία παιδιά, ανατρέφοντάς τα με αρχές και αξίες. Τα παιδιά αυτά τίμησαν και τιμούν τη μνήμη τους! 
Η "κυρά - Βασιλική" μας άφησε μόλις προχθές! Πήγε να συναντήσει τον μπαρμπα - Γιάννη. Λυτρώθηκε από τα βάσανα της ασθένειάς της των τελευταίων 16 χρόνων...
Στο διάστημα αυτής της μεγάλης δοκιμασίας της ήμουν μάρτυρας της αγάπης και αφοσίωσης των παιδιών προς τους γονείς. Έκαναν το ανθρωπίνως δυνατό να ανακουφίσουν τον πόνο της. Γιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, φάρμακα και άπειρη προσωπική φροντίδα. Τους αναφέρω με βάση το βαθμό προσφοράς τους, κατά την εκτίμησή μου: Η Μαργαρίτα, (φαρμακοποιός), η Γιώτα, (φιλόλογος) και ο Κώστας, (δικηγόρος, ανώτερος υπάλληλος του Υπ. Εσωτερικών).
Νιώθω, πράματι, τυχερός που μου έλαχε να ζήσω μ' αυτή την οικογένεια.
Η "ντερμπεντέρισα Βασίλω", μια απ΄τις ωραιότερες γυναίκες των Τρικάλων, στα νειάτα της δεν ήταν η πεθερά μου. Ήταν μάνα! Δεν είδα ούτε μια στιγμή να σκιάζει το πρόσωπό της, ένας έστω, μορφασμός δυσαρέκειας. Πάντα με το χαμόγελο: "Το παιδί έφαγε;" (Το "παιδί" ήμουν εγώ)! 
Στον αποχαιρετισμό της ήλθε πλήθος κόσμου! Συγγενείς, φίλοι και γείτονες. Σημάδι της εκτίμησης στην ίδια και την οικογένειά της. 
Στην κυρά - Βασιλική, έρεσε πολύ το τραγούδι. Τραγουδούσε κι η ίδια με εξαιρετική φωνή, τα δημοτικά τραγούδια. Της "στέλνω" ένα τραγούδι που αγαπούσε...
  1. Τα πράγματα  μένουν όπως ακριβώς ισχύουν με  δήμαρχο ή όχι τον Πανταζή, που κρίνεται έκπτωτος,  οπότε δεν πάμε σε νέες εκλογές.
  2.  Προσφυγή σε νέες εκλογές και με τα τρία ψηφοδέλτια, όπως ακριβώς έλαβαν μέρος στις προηγούμενες με τη διαφορά ότι επικεφαλής της ¨Δυναμικής παράταξης" δεν θα είναι ο Πανταζής, ο οποίος θα κριθεί έκπτωτος.
  3. Μαζί με τον επικεφαλής Πανταζή εκπίπτει και ακυρώνεται κι ολόκληρος ο συνδιασμός του, οπότε γίνεται προσφυγή  σε νέες εκλογές με τα δύο άλλα ψηφοδέλτια, όπως ακριβώς έλαβαν μέρος στις προηγούμενες εκλογές.

           Ανεξαρτήτως λοιπόν τι ο καθένας επιθυμεί, όποιος κι αν είναι, και τι νομίζει ότι είναι σωστό (1) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΡΙΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΟΜΟΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΉ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. 
    Τελικά όποιος κι αν ανακηρυχθεί δήμαρχος ΠΡΕΠΕΙ, όχι με παχιά λόγια αλλά πραγματικά με έργα να συναινέσει και να συνεργαστεί με όλους. 
    Κύριοι μην προτάσσετε το βραχυχρόνιο συμφέρον σας  με τη μεγάλη ανάγκη να ορθοποδήσει και να σωθεί η περιοχή μας. Τολμήστε για τη Ζαχάρω!!!!!  
                     ΑΜΗΝ!!!
  Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και καταθέτουμε δημόσια τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις, λίγες ή πολλές, τέλος πάντων όσες διαθέτουμε, προς αυτή την κατεύθυνση.  
(1) Εμείς εδώ σε αυτή την ιστοσελίδα ποτέ δεν το παίξαμε Πόντιοι Πιλάτοι, πάντοτε παίρνουμε καθαρή θέση, που αν μη τι άλλο είναι ανιδιοτελής. Έτσι λοιπόν σε αυτές τις εκλογές η θέση μας ήταν με τη ΝΕΔΑ και τον Αλεξανδρόπουλο.Στη δε τωρινή αναμονή πολλές φορές και μάλιστα πολύ δυνατά, έχουμε υποστηρίξει δημόσια κι ανοιχτά την τρίτη λύση. (Έκπτωση του Πανταζή αλλά και του συνδυασμού του και προσφυγή στις κάλπες με τους δύο υπόλοιπους συνδυασμούς).
 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΛΑΚΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΡΝΕΙ...   
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου