theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : πάντα .... Μανωλιός κι ας βάζει ότι ρούχα θέλει!!!

      Χίλιες φορές έχω αποφασίσει να σταματήσω να ...παραδέρνω με τα "έργα και τις ημέρες" του περιβόητου δήμου μας, της Ζαχάρως. Και μάλιστα τώρα που  όλα είναι στον αέρα και υπό προθεσμία.
Έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει πιθανότητα - και μεγάλη μάλιστα - το ΣτΕ σε τακτό χρονικό διάστημα να φέρει τα πάνω - κάτω και να αλλάξουν όλα τα δημοτικά αξιώματα; Ας είναι όμως, κατέληξα να το κάνω κάπως σαν τους καλόγερους που δεν τους αφήνουν να αγιάσουν οι ...προσκλήσεις και για να μη βλέπουν σκανδαλιάρικα ονείρατα κοιμούνται σε σαϊσματα από γιδότριχες. Αλλά πού...
 Παρά ταύτα αφήνω εντελώς ασχολίαστες τις τελευταίες πομπώδεις και προκλητικές δηλώσεις   του έκπτωτου πλέον δημάρχου περί λαϊκής συνείδησης κτ.λ, όπως και τις τοποθετήσεις αντιδημάρχων και λοιπόν δημοτικών οργάνων, καθότι όλα αυτά είναι σκέτες καρικατούρες που υποβιβάζουν την νοημοσύνη του απλού πολίτη!
          Έχουμε και λέμε λοιπόν κι ας πάμε παρακάτω. 
    Αφότου λοιπόν ανέλαβε η νέα(;) δημοτική αρχή, το προσωπικό του δήμου, διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες, βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση... Άλλοι παίρνουν δυσμενή μετάθεση για Ζούρτσα ή αλλαγή καθηκόντων και θέσης και άλλοι παραιτούνται, χωρίς να τηρούνται έστω και τα προσχήματα των διατάξεων του υφιστάμενου κώδικα και του κυρίαρχου νόμου. 
Ισχύει ο νόμος του χαλίφη και μόνο! 
    Ακούτε λοιπόν και κρίνετε μόνοι σας: 
   Στις 1-9-14 η αναπληρώτρια προϊσταμένη παραιτήθηκε ξέρετε για πιο λόγο; Διότι λέει ο νόμος καθορίζει ότι για τη συγκεκριμένη θέση ο υπάλληλος πρέπει να είναι ΠΕ, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης κι αυτή είναι ΠΔ, μέσης εκπαίδευσης. Και όμως κατείχε τη θέση εντελώς παράνομα για 10 ολόκληρα χρόνια!!! Αλήθεια γιατί τώρα τέτοια ευαισθησία; Μήπως επειδή έχουν οι σφίξει τα πράγματα και η σπάθα αιωρείται άνωθεν ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σίγουρα η παραίτηση δεν είναι προσχηματική. Τέλος πάντων,  αλλά ο τραγέλαφος συνεχίζεται. Στη θέση της, αναπληρωτής προϊστάμενος, ορίσθηκε από το νέο δήμαρχο άλλος υπάλληλος χωρίς και αυτός να έχει τα απαιτούμενα προσόντα του νόμου αλλά και εντελώς αντίθετα με τις διαδικασίες του Κώδικα Υπαλλήλων.
      Τι λέτε υπάρχουν παραβάσεις; Θα μου πείτε σιγά το πράγμα, αλλά εάν είσαστε ...στο χορό τότε θα σας ένοιαζε και θα σας παρά ένοιαζε και μάλιστα σε αυτή τη μεγάλη κρίση, με τις  ...αξιολογήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου