theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ

Σχετικά με την ανάρτηση της Παρασκευής (κλικ ΕΔΩ)
που τόσο θόρυβο προκάλεσε και άλλο τόσα ερωτήματα
προξένησε   ο κουμπαράκος μου έστειλε το εξής κείμενο:

  "Πώς είναι δυνατόν δυο επιβάτες με προορισμούς ο ένας την Πάτρα και ο άλλος την Καλαμάτα να επιβιβασθούν στο ίδιο όχημα και στο τέλος της διαδρομής ο ένας να κατέβει στην Πάτρα και ο άλλος  στην Καλαμάτα"

Απάντηση:
          Κουμπάρε μου αγαπητέ και τιμημένε και όμως είναι δυνατόν με μια μικρή ...παρασπονδία : Εάν το όχημα έχει δρομολόγιο Αθήνα - Καλαμάτα μέσω Πατρών τότε δεν πρέπει να μπούνε και δυο στο ίδιο;
          Λοιπόν, δεν περίμενα ούτε ένα τοις χιλίοις το κείμενο-προτροπή να το πάρουν αρκετοί ...παρατρεχάμενοι στα σοβαρά και μάλιστα στραβά μεθερμηνευόμενον. 

        Μα καλά  εδώ σε τούτο το μετερίζι δεν κοντεύουμε τα 4 ολόκληρα χρόνια και συνεχώς καταγγέλλουμε την ανομία, τη διαφθορά τον απολυταρχισμό το φτηνό λαϊκισμό, την ψευτιά την κοροϊδία  και όλους τους εκπροσώπους με τα κάθε είδους υποζύγια και  εξαπτέρυγά τους. Είναι δυνατόν, μα το Θεό ή όπου αλλού ή όχι πιστεύετε, να ξεχαστούν όλα αυτά εν μια νυχτί; Σε άλλους χώρους τέτοιες  κολοτούμπες. 

 Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ εκτός από ήθος και ύφος έχει και συνέπεια και αξιοπρέπεια!!!
      Επιτέλους λοιπόν έφθασε το τέλος για όλα τα λαμόγια και τους αλχημιστές της εξουσίας, όχι μόνο στο δήμο μας αλλά και σε όλη τη χώρα! Και τότε όταν θα χάσουν τη ....μάσα θα δούμε πώς οι αρουραίοι πηδούν από το καράβι........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου