theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΨΥΧΗΣ!!!

          Η παραδοχή ενός λάθους και η επίκληση της συγνώμης και μάλιστα όταν γίνεται με δημόσια γραπτή αναφορά είναι βασικό στοιχείο της διαφύλαξης της αξιοκρατίας και προϋποθέτει υψηλό φρόνημα της Δημοκρατίας. Σε αυτό το μοτίβο επιδιώκουμε και εμείς να κινούμαστε. Οπωσδήποτε άλλοτε το καταφέρνουμε και άλλοτε όχι. Ανεξαρτήτως πάντως του αποτελέσματος εμείς προσπαθούμε.
        Λοιπόν προχθές στην ανάρτηση της Παρασκευής που είχε αντικείμενο το Π.Δ.  για το «Περιφερειακό Πάρκο» στον φίλο μου και σύντροφο Θοδωρή Γιαννόπουλο χρέωσα ότι  απέναντι στο εν λόγω Π.Δ.είναι:
  • Αρνητικός(1)
  • Αλλοπρόσαλλος
                  Σίγουρα το πρώτο είναι αρκετά αυστηρό το δε δεύτερο εντελώς άστοχο και απρεπέστατο.
           Για την όποια αρνητικότητά του στο Π.Δ., που από πέρυσι έρχεται και φεύγει, ο Θοδωρής έχει επιδείξει μια συνέχεια και μια συνέπεια, όπως άλλωστε σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα, αυτοδιοικητικά και κρατικά.
            Οπότε είναι μπροστάρης.!!!

(1) Πολύ πιθανό η συγκεκριμένη αρνητικότητα να είναι φαινομενική και μακάρι. Όμως επειδή αυτή η διαπίστωση είναι κοινή σε πολλούς θα αναμένουμε μια σταράτη εξήγηση από τον ίδιο.    Υπόψη ότι συμφωνούμε ότι ή όποια αντίρρηση και άρνηση είναι μέρος του δημοκρατικού παιχνιδιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου