theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

0 Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ, Η Κ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!


   
  Είμαι σίγουρος ότι διαβάσατε ή ακούσατε τι ανήγγειλε πομπωδώς ο κ. Χρυσοχοϊδης την Παρασκευή στον Πύργο.κλικ ΕΔΩ ΤΟ Β7ΗΜΑ.8              
Πιστεύω να καταλάβατε πόσο κοροϊδα μας θεωρούν. 
           Εν ολίγοις τα πράγματα εχουν ως εξής:  
   1) Από Πάτρα Πύργο θα γίνει κατά το δυνατόν παράλληλα με τον Πάτρα -Κόρινθος - Ελευσίνα. Τελικά  θα γίνει, όμως αργότερα και βλέπουμε.... 
  2) Εδώ στον ασαφή προσδιορισμό πρέπει να εννοείται το κομμάτι από την "Αλλαγή" μέχρι Καλονερό, το οποίο όμως χρονικά είναι απόλυτα καθορισμένο, θα έχει περαιωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Μη ξεχνάτε  εδώ είναι Μεσσηνία!
   3) Τώρα στο δικό μας κομμάτι ο κ. υπουργός ήταν σαφέστατος. Με δυο λόγια  θα μείνει η υφιστάμενη εθνική οδός με διάφορα ...μερεμέτια που ΘΑ γίνουν για την ...καλύτερη κυκλοφορία και λόγω στοπ από το ΣτΕ δεν θα γίνει ούτε   παραλιακής χάραξη  αυτοκινητόδρομου ούτε ή αναβάθμισης της παλιάς σε αυτοκινητόδρομο. Απέκλεισε δε την ανατολική χάραξη γιατί λέει   δεν είναι περιβαλλοντικά βιώσιμη και δεν στηρίζεται πλέον από τα κυκλοφοριακά δεδομένα. 
Καταλάβατε εσείς τους λόγους; Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά διαβάζω αυτούς τους όρους.  Γιατί δε το λες καθαρά άνθρωπέ μου; Τι κουραφέξαλα είναι αυτά τα πράγματα! Ας μην ήταν η Ε.Ε. και θα είχατε κάνει την ωραία μας περιοχή σμπαράλια!  
      Τουλάχιστον όμως γλυτώσαμε από τις αερολογίες των ντόπιων παραγόντων και περισσότερο  του δήμου μας (ΣΧΟΟΑΠ Κ.ΤΛ.) 
Τελικά χίλιες φορές έτσι παρά παρλαπίπες, 
ΚΛΕΙΣΤΕΣ Ή ΑΝΟΙΧΤΕΣ, 
που θα έκοβαν τη μικρή μας πεδιάδα και τα χωριοδάκια μας στη μέση ......
   Αξίζει να διαβάσετε τη δήλωση καπάκι της  κ. Αυγερινοπούλου, (κλικ ΕΔΩ) Πράγματι όλα "τα σφάζειόλα τα μαχαιρώνει...", Καλά γράφει ο φίλος μου ο Σωτ. Σωτ. από τη Δίβρη ότι χρήζει ειδικής συμπεριφοράς και συμπάθειας εκ μέρους μας ,(ιδιαίτερα ημών των χαζο-Ηλείων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου