theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΡΙΦΗΔΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ Ι!!!

    
   Σιγουρα  ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενιζουμε. Μα είνα καλα οι άνθρωποι; Προσέξατε προχθές, την Παρασκευή, τι έγραφε η patrisnews; (κλικ ΕΔΩ). 
    Άκουσον - άκουσον
   Εν πρωτοις λοιπόν καλούν όλους τους τοπικούς φορείς (Τ/Α, συλλόγους) και δημότες "να αρχίσουν συντονισμένο αγώνα ενημέρωσης αρχικά και πίεσης προς την κεντρική εξουσία, να αφυπνισθούν όλοι οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι, ώστε να γνωρίσουν πρώτα τον ΚΑΪΑΦΑ και κατόπιν να σοβαρευτούν, να αφήσουν στην άκρη τους σχεδιασμούς για δήθεν αξιοποίηση των λουτρών και δημιουργία κέντρου διημέρευσης και να πράξουν το αυτονόητο
  Ας δεχθούμε μέχρι εδώ έχει καλώς. Προσέχετε όμως ποιο είναι το αυτονόητο
Ορίστε πώς με όλη τους τη μεγαλοπρεπή αφέλεια και κομπορρημοσύνη, αποκρύβουν την επικίνδυνη υστεροβουλία τους:
        "Να επαναφέρουν προς συζήτηση την πληρέστερη όλων πρόταση του 
        πρώην υφυπουργού  Τουρισμού, του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, που
        ακυρώθηκε στις αρχές του 2004, να την  επικαιροποιήσουν και να την
        προωθήσουν προς έγκριση ,έτσι ώστε να κατασκευασθεί  ένας τουριστικός
        προορισμός πολυτελείας, εντός των πλαισίων της  ΝΑΤΟΥΡΑ της ΡΑΜΣΑΡ
        και φυσικά με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία,  στην παράδοση και στο 
        φυσικό κάλος της περιοχής".
    Μαλιστα αγαπητοι μου κυριοι, κυριες και αγαπητα μου παιδια, οι μαγκες επανερχονται δρυμιτεροι. Το θράσος δεν έχει όρια. Ή αγνοουν εντελως το θεμα και δεν έχουν καμία επίγνωση της πραγαματικότητας ή ειναι διαπλεκομενοι και πισω τους κρυβονται αλλότρια συμφέροντα! Και στις δυο περιπτωσεις ειναι κατακριτέοι και επικινδυνοι. Χιλια τοις εκατο ολοι αυτοι οι εριφηδες δεν γνωριζουν ή κανουν πως δεν γνωριζουν τι ακολουθησε εκεινη την απερίσκεπτη μεν αλλα πονηρη προταση του Γεωργακοπουλου το 2004.
    Οι ανθρωποι δεν ειναι καθολου καλα!  Ξεχνούν τι μεγάλη νίλα έπαθαν τοτε  αν και ειχαν και το μαχαιρι και το πεπονι; Η αντίδραση   από όλους τους ανιδιοτελείς και προοδευτικούς πολίτες ανάγκασε όλους τους ..τότε σωτήρες, οικείους και μη, να διπλώσουν την ουρά τους κάτω από τα σκέλια τους και να την κάνουν με μικρά πηδηματάκια. Θυμάσθε; Θα το καταφερουν τωρα; 
Τωρα που είναι ξεδοντιασμένοι και πνέουν τα λίσθια;
     Εμείς τους χαρίζουμε την αναρτηση της 12 Μαρτιου 2012 (κλικ ΕΔΩ) μπας και παρουν χαμπαρι το μεγεθος της ...βλακιας που γράφουν και υποστηρίζουν.
   
      Τι να πούμε και με αυτούς τους από πάνω. Ναι αυτούς τους άχρηστους  της Κυβέρνησης, Από πέρυσι διατυμπάνιζαν ότι το Σεπτέμβριο του  2014 θα άρχιζαν τα έργα για την αναμόρφωση του Καγιάφα, αλλά ακόμη ούτε και εκείνο το θέμα με το Πάρκο στην παραλία δεν προχώρησαν αν και από η μια μεριά οιεπιταγές της Ε.Ε. είναι σαφείς και ορισμένες περί την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη βρίσκουν σύμφωνα όλα τα κόμματα της Βουλής. Πράγμα πρωτοφανές και πρωτοφανέρωτο! Για τα άλλα όμως με ένα νεύμα των Γερμανών κάθονται προσοχή. Τελεία και παύλα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ. Και αυτοί νοιώθουν το τέλος τους και εμείς βλέπουμε την τρεμούλα τους. Βεβαίως παραμάσχαλα θα πάρουν και όλους τους δικούς μας τοπικούς ...σερίφηδες και ερίφηδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου