theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΑΙ!!!

Δελτίο τύπου

        Σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Καράμπελα σε ευρύτερο ψηφοδέλτιο αιρετών της Αυτοδιοίκησης που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας διευκρινίζει τα εξής:
      1. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει και στηρίζει ανεπιφύλακτα τη δημοτική κίνηση του Πύργου «Ανοιχτή Συμπολιτεία – Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών». Το κόμμα μας σέβεται την αυτονομία των αυτοδιοικητικών κινήσεων, τις στηρίζει έμπρακτα αλλά δεν τις χειραγωγεί.
    2. Εκφράζουμε τη διαφωνία μας για τη συμμετοχή του κ. Καράμπελα στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Είναι πολιτικά άστοχη και εκπέμπει λάθος μηνύματα. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιοι λανθασμένοι χειρισμοί.
     3. Με όσους στο παρελθόν στήριξαν ενεργά τις καταστροφικές πολιτικές που οδήγησαν στην εξαθλίωση το λαό μας, αλλά πλέον διαχωρίζουν οριστικά και με συνέπεια τη στάση τους, μπορούμε να βρεθούμε σε κοινές δράσεις για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. Δεν μπορούν όμως να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορούν να συμβάλουν ανιδιοτελώς, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.
    4. Υπενθυμίζουμε, τέλος, τη σχετική απόφαση του Συνεδρίου του κόμματός μας: «Στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική, πολιτική ανατροπή και την αριστερή διακυβέρνηση θα διαφυλάξουμε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία μας. Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεοκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δεν μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της αριστεράς».
Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου