theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ, ΟΧΙ ΤΟΥ!!!


     Τώρα με βασικό όπλο την αντικειμενική εκτίμηση, λόγω της απόστασης του χρόνου των εκλογών, όλοι οι δημότες του δήμου, "εκλογολόγοι" και μη,  έχουν βγάλει ορισμένα συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι ότι την εκλογή στον Πανταζή την έδωσε το Γιαννιτσοχώρι. Οι 200 ψήφοι και βάλε παραπάνω δεν είναι μικρό πράγμα. Σύμφωνοι;
Να όμως που ο Πανταζής, υπόψη ακόμη δυνατόν να είναι δήμαρχος καθότι ουδόλως γνωρίζω εάν έχει κοινοποιηθεί το μπουγιουρντί της έκπτωσης από την Περιφέρεια, έπραξε το καθήκον του, στην εντέλεια και με το παραπάνω. Οι δύο από τους τέσσερις αντιδημάρχους είναι Γιαννιτσοχωρίτες. Εγκάθετοι μεν από τον Πανταζή αλλά ...αντιδήμαρχοι! Μάλιστα για τις πιο σοβαρές αρμοδιότητες του δήμου.
      Πάντως τώρα πολλά πράγματα ξεδιάλυναν. Είναι  ηλίου φαεινότερο ότι πριν τις εκλογές παίχθηκε ένα παιχνίδι του δούνε και λαβείν. Πίσω από όλα αυτά, κατά άλλους προηγήθηκε μια σκέτη συναλλαγή.  Οπότε ο Πανταζής εξαργύρωσε στο έπακρο την επιταγή.
Και το άλλο,  στον α/α λεβέντη γιατί δεν  ανατέθηκε τίποτα; Μου είπαν ότι του πρότεινε, ο μεγάλος ντε, το αξίωμα του προέδρου του Δ.Σ. αλλά αυτός αρνήθηκε και έτσι επωφελήθηκε...ο συνονόματος. Βεβαίως αν αληθεύει, ούτε εκεί ήμουνα, ούτε τίποτα μου είπε ο ίδιος.  
Εγώ, να μου τρυπήσετε τη μύτη πάντως αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα.
Άντε και βλέπουμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου