theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΏΣΤΑς αΛΕΞΑΝΔΡΌΠΟΥΛΟςΗ μείζον αντιπολίτευση επισκέφτηκε σήμερα, 19.11.2014, τα γραφεία του Δήμου Ζαχάρως και συνομίλησε με τον προϊστάμενο των δημοτικών υπαλλήλων κ. Αριστείδη Κατσάμπουλα και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ζητήσαμε και λάβαμε το υπ' αριθμ. πρωτ. 14960/12.11.2014 εισερχόμενο, προς το Δήμο Ζαχάρως, έγγραφο του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γεωργίου Διδασκάλου, στο οποίο αναφέρεται ρητά, απευθυνόμενο στην πλειοψηφία, ότι: μετά την υπ' αριθμ. 52/2014 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου “πάραυτα και χωρίς καθυστέρηση πρέπει να προβείτε στη διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου”.


Επισημάνθηκε στον κ. Κατσάμπουλα και τους παρισταμένους δημοτικούς υπαλλήλους, όλων των τμημάτων, ότι η καθυστέρηση από μέρους της συμπολίτευσης στην αναπλήρωση του Δημάρχου, σύμφωνα με τη διάταξη του αρ. 60 του Ν. 3852/2004, όπως διατάζει η προαναφερθείσα απόφαση, είναι εγκληματική για το Δήμο και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας. Ακόμη, επισημάνθηκε προς τους δημοτικούς υπάλληλους ότι η δικαστική απόφαση, που δημοσιεύτηκε στις 12.9.2014, ήταν άμεσα εκτελεστή, για αυτό όλες οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και όλες οι υπογραφείσες συμβάσεις από τότε έως σήμερα είναι έωλες και ακυρώσιμες μετά από προσφυγή οιουδήποτε πολίτη έχει έννομο συμφέρον.
Ο έκπτωτος Δήμαρχος χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, αντί να αποχωρήσει αυτοβούλως, συνεχίζει να εξαπατά τους δημότες, τη δημοτική του ομάδα, το Νόμο αλλά και τους θεσμούς, συνεχίζοντας κατ' εξακολούθηση να αντιποιείται δημοτική αρχήν και παριστάνοντας το Δήμαρχο με το ζόρι, εκθέτοντας τους δημοτικούς υπαλλήλους σε ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες. Συστήσαμε για αυτό στους δημοτικούς υπαλλήλους να μη συνεργαστούν περαιτέρω μαζί του, καθότι αυτό συνιστά την αξιόποινη πράξη της συνέργιας σε αντιποίηση δημοτικής αρχής. Πράξη με πειθαρχικές και ποινικές επιπτώσεις.
Όλοι πια αναγνωρίζουν ότι εμείς είμαστε εκείνοι που θα επαναφέρουμε τη νομιμότητα στη λειτουργία του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας. Εμείς είμαστε συνεπείς σε όσα είπαμε προεκλογικά και παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας αγωνιζόμενοι για την πρόοδο του τόπου μας και των δημοτών.

Ζαχάρω 19-11-2014 Από τη Μείζονα Αντιπολίτευση
Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου