theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΑΜΕΛΟΣ

   Μάλιστα κυρίες και κύριοι χθες την εσπέραν ομοφώνως (13-0) εξελέγη νέος Δήμαρχος εις τον δήμον Ζαχάρως -Φιγαλείας, 
ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΜΕΛΟΣ!!!
Επιτέλους ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!!!
Ο Στρατηγός Νίκος Φάμελος νέος δήμαρχος Ζαχάρως
   Μόλις δε η εκλογή εγνωστοποιήθη, αμέσως και πάραυτα  εις την πλατείαν της τρισενδόξου Ζούρτσης εστήθη διπλούς και τριπλούς  χορός ενώ αι καμπάναι του περίλαμπρου ναού του Αγίου Νικολάου, πολιούχου της υπερηφάνου κώμης, αντηχούσαν έως κάτωθεν του Λεπρέου και άνωθεν του Πρασιδακίου. Μέγα δε πλήθος συνέρρευσεν από όλας τας στάνας της ορεινής υπαίθρου και δη εκείνας των Πετραλώνων. Εντός ολίγου δε κατέφθασαν άδοντας και κραγόντας και από τα γύρωθεν χωρία. Εντύπωσιν μεγίστην προκάλεσαν οι ουρανομήκεις αλαλαγμοί και θριαμβολογίες των αντιπροσώπων εκ Γιαννιτσοχωρίου και Αλβένης, αίτινες εκάλυπτον τας υλακάς των κυνών και τα ευκρινώς ακουόμενα γκαρίσματα των όνων!  
    Λόγω δε της πεπερασμένης ώρας και της εξ αυτού γλυκείας κοπώσεως, περισσότερα επ΄ αυτών αλλά και του προηγηθέντος τρικούβερτου γλεντοκοπίου μετά πλουσίου τραπεζώματος εκ μοσχοθρεμένων εριφίων εις σούβλαν εκ πρίνου θα αναφέρομεν λίαν συντόμως.(1)
  Επιπροσθέτως αρχομένης της μεσημβρίας θα έρθει εις το φως της δημοσιότητος  και το πρώτον διάγγελμα του νέου δημάρχου, ό έλαβεν χώραν μεσούσης της νυκτός.(2)
 Όπως δε πληροφορούμαι εις την πολίχνην της Ζούρτσης περιρρέει άσμα ή ποίημα με τον περιχαρή τίτλον: Ο "Γεροντούτσος". Γνωρίζομεν δε μόνον τον πρώτον στίχον "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή" Αναμένομεν την συνέχειαν.....

 (1)Εις δε φίλτερος εκ της Κορδορουγός  ορμώμενος, μοι παρήγγειλεν,  όπως  συγγράψω το εξής κάλεσμα:   
"Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, ορίσατε  πάραυτα στρατοπεδάρχην προς αποκατάστασιν της τάξεως, ήτις διεσαλεύθη υπό των απανταχού ..... εθνικοφρόνων Ζαχαραίων κρυπτοκομμουνιστοσυμμοριτών". 
(2) Ασφαλώς δεν είναι ούτε ομοιάζει με την αλήστου μνήμης αναφοράν:
[ Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην Δωιράνης εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε "σταθείτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας"  και απαντησάντων: "κλάστε μας τα αρχίδια", απέδρασαν.] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου