theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τι τρέχει? Έγινε κατολίσθηση κι έπεσε κάνας βράχος?

        Επί τη ευκαιρία δύο γεγονότων που ήταν, αν και δεν ήταν καθόλου απρόσμενα, μεγάλες κατραπακιές για τον Πανταζή, διαπράττουμε μια παρασπονδία στη σειρά των αναρτήσεων και έτσι σας αφιερώνω το  αντίστοιχο άσμα του Σαβόπουλου.     
      Αναφέρομαι, όπως όλοι κατανοήσατε:
  • Στην καταδίκη από το Εφετείο για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 (φυλάκιση 40 χρόνια, 10 χρόνια εκτιταία, 40.000 ευρώ σε 36 δόσεις) 
  • Στη Διαπιστωτική Πράξη της έκπτωσης από την Περιφέρεια.
    Μια παρατήρηση για τη μια και μια για την άλλη:
        - Μέχρι οι κ.κ. δικαστές γίνουν Δικαστές η χώρα θα παραπέει! Πραγματική 4η εξουσία! 
       - Τόσον καιρό και με τα πόδια να ερχόταν το χαρτί από την Πάτρα θα είχε φθάσει προ              πολλού.
      Αξίζει δε να τονίσουμε ότι  οι εδώ, της Ηλείας δικαστικές αρχές συνεπικουρούμενες με δάφνες και λιβάνια κι από τα δύο τοπικά συγκροτήματα, αρχικά είχαν θέσει το φάκελο για τις φονικές πυρκαγιές του 2007, στο Αρχείο! Ευτυχώς που επενέβη ο  Άρειος και  η δίκη πήγε στην ακρόαση.....Κι όμως παρολίγον .... Επίσης πρέπει όλοι να αναλογισθούμε ότι καταλογίζονται σοβαρότατες ευθύνες στους πρώην σερίφηδες, καθότι  με τις ενέργειές τους προκάλεσαν την καταστροφή και τους θανάτους δεκάδων αθώων πολιτών και κατηγορούνται για εμπρησμό δάσους από αμέλεια, για εμπρησμό πραγμάτων από αμέλεια και για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.
    
 
Πηγάζουν δύο ερωτήσεις: 
  1. Ο Πανταζής θα κάνει έφεση για το ΣτΕ; Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καταδικαστική απόφαση ήταν ομόφωνη, οπότε υπάρχει κίνδυνος αφενός να αυξηθεί η ποινή, που είναι και το πιο πιθανό και αφετέρου να χαθεί η ευχέρεια των δόσεων έχω την εντύπωση ότι θα ...κάτσει στα αβγά του!
  2. Αλήθεια ποιον θα εκλέξει Δήμαρχο, ας πούμε,  η παράταξη; Επ΄ αυτού μας την έκανε κι ο "κόκορα", κρίμα μια και οι δημοκρατικοί δημότες θα ψήφιζαν και θα έβγαζαν τον λαοπρόβλητο δήμαρχο! Έστω και  υπό προθεσμία!
{Επί αυτού του Ζαχαρέικου Κιτρινισμού , κληρονομιά του περιβόητου Αυριανισμού που ξεκίνησε από το γκρίζο Πασόκ και έφθασε μέχρι τα ..καβουράκια της Ραφήνας, τηρουμένων βεβαίως πάντα των αναλογιών,  θα τα πούμε λίαν συντόμως και ....... ευθαρσώς}.  
Για δε την.... προθεσμία σας αφιερώνω το θρυλικό "ΤΑΜΠΑ-ΤΟΥΜΠΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου