theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

    Τελικά τι έγινε ο "Κόκορας" ή καλύτερα το πετεινάρι;(1) Μωρέ παιδάκι μου, πάνω που συνήθισα και μου καλοάρεσε το άγαρμπο στόλισμα εξαφανίσθηκε.  Όλοι γίνατε μάρτυρες  κείνων των φτηνων και χυδαίων επιθέσεων. Ο αθεόφοβος και τι δεν χρησιμοποίησε εις βάρος μου! (2) Ο γνωστός και πασίγνωστος Γκεμπελίστικος τρόπος στην κυριολεξία! Πες-πες ψέματα και ρίξε τόνους λάσπη και συκοφαντίες στο τέλος κάτι θα μείνει και με το παραπάνω.  Βέβαια πώς το λένε "η δυσφήμιση από τέτοιους τύπους - μασκαράδες είναι τελικά σκέτη διαφήμιση." Εμείς πάντως, όχι για τίποτα άλλο, αλλά πιστοί στη  λαϊκή ρήση "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες" προτιμήσαμε να μην δώσουμε ούτε μια απάντηση και έτσι δεν εμπλακήκαμε καθόλου σε μια ατέρμονη και ανόητη αντιπαράθεση, ούτε καν αμυντική αντίδραση με όλο το δικαίωμα. Δυστυχώς όμως ενεπλάκησαν και διάφοροι αξιοπρεπείς άνθρωποι, αλλά αυτοί είναι οι παράπλευρες απώλειες (2΄). Και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια είχαμε απόλυτο δίκιο γιατί επρόκειτο περί ενός καθαρά κοτίσιου θέματος με όλα όσα επισύρονται, κοτσιλιές, βρώμα και δυσωδία. (3) 
Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
      Το πρόβλημα με τέτοια παρατρεχάμενα κοινωνικά δίκτυα, όπως ο "κόκορας και λοιπά υβρίδια, πτηνά και ιχθύες", που έχουν φυτρώσει στη Ζαχάρω και αλλού,  δεν είναι καθόλου απλό και ας φαντάζει μικρό. Σίγουρα το θέμα δεν είναι καθόλου προσωπικό, αντιθέτως μάλιστα, σιγά-σιγά αλλά σταθερά, δηλητηριάζει τη μικρή μας κοινωνία, εκμαυλίζει συνειδήσεις και τορπιλίζει την ίδια την πολιτική και πολιτισμική ανάπτυξη. Και αυτό το φαινόμενο είναι μια μορφή του κιτρινισμού, όπως ακριβώς, τηρουμένων των αναλογιών, ο κατάπτυστος αυριανισμός, που δυστυχώς έχει πάρει άλλες μορφές με ελκυστικά προσωπεία.
                                                                                                                                                 Υπόψη τέτοιοι κιτρινισμοί και υποκουλτούρες, που συναντούμε και σε όλη  
την Ηλεία(4), ταιριάζουν γάντι με φασιστικά και νεοναζιιστικά μορφώματα.
          Επειδή δε η σημερινή κρίσιμη κατάσταση ευνοεί τέτοια φαινόμενα, προσεχώς θα  αναφερθούμε εκτενέστερα με αυτή την παρά φύση .....συνουσία


Κοκόρι από Στροβίτσι
(1) Είτε κόκορας της Ζαχάρω είτε της Άλβενας είναι ένα και το αυτό, καθότι η δεύτερη είναι η μητρόπολις της πρώτης. Οι περισσότεροι Ζαχαραίοι, πάνω απο τους 85%, είναι Αλβαναΐοι από κούνια! Αλλά και το άλλο. Και οι δυο δεν φημίζονται για λειράτα κοκόρια, αλλά για κάτι γδυμνόλαιμα πετεινάρια, ενώ το Μπισχίνι, το Στροβίτσι και η Γλάτσα για τους ονομαστούς κοκόρους! Πάντως το γιατί εξαφανίστηκε μόνο ο ........Κωστόπουλος ξέρει.

(2α) Στην αρχή ο μασκαράς με ανώνυμα μηνύματα με κατηγορούσε για διασπάθιση για ίδιο όφελος δημοσίων χρημάτων, συγκεκριμένα ότι κάποιο από τα βιβλία μου  εκδόθηκε με χρήματα από το ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο) κλικ ΕΔΩ. Αφού είδε κι απόειδε το έριξε  σε άλλες μεθόδους. Εντελώς χοντροκομμένες και περισσότερο παλιακές μεν αλλά πιασάρικες με λαϊκίστικη απήχηση. Θυμάστε τότε την "Αυριανή", που είχε φθάσει τα 280.000 φύλλα την ημέρα σε όλη τη χώρα; Τέτοια τιποτένια και ποταπά γραφτά ήταν περί κόκκινων παπουτσιών, ψευτοδημοσιογράφου, αφισοκόλλησης κτλ. Αλλά το αποκορύφωμα της ξεφτίλας  ήταν εκείνο με τις ...τρίχες. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ολόκληρα κατεβατά με το βάψιμο των μαλλιών ενός οιουδήποτε ανώνυμου ή επώνυμου πολίτη;. Παρεμπιπτόντως χίλιες φορές σε μένα να συνέβαινε η συνήθης χρωματική αλλαγή των τριχών της κεφαλής ή και απώλεια τους, πέρα για πέρα φυσιολογικό τίμημα της ηλικίας και όχι άλλα που έχουν να κάνουν με την υγεία μας! 
(2 β) Ανάμεσά τους ο Σχίζας και ο Κωσταντακόπουλος. Καλά ο Σχίζας ο γνωστός, αλλά και ο κύριος Καθηγητής(!); Με αυτά και τα άλλα  ο κ. καθηγητής πρέπει να είναι και πολύ περίπτωση,  Από το γκρίζο βαθύ Πασόκ  και θέλει να κάνει το σωτήρα!. Εγώ κι εγώ και κουραφέξαλα. Αλλά καλά να πάθει που τον έκανε ταλιατέλες..Τα 'θελε ο κώλος  του που λένε!. 
(3) Πω...πω τι μπόχα! Το άκρον άωτον όμως του κιτρινισμού ήταν οι μπηχτές για  ......ψυχοφάρμακα  σε έναν φίλο του ίδιου φυράματος, σε μια πρόσκαιρη αντιπαράθεση του Καραγκιόζη!. Αν είναι δυνατό! Ποιος; Ο κακόμοιρος ο Ηφαιστάκος!    
(4) Αναφερόμαστε στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, που για κάποιον αόρατο λόγο (μήπως είναι η διαπλοκή;) στα κρίσιμα θέματα κάνουν τον ψόφιο κοριό ή τον Πόντιο Πιλάτο. Τελευταίο παράδειγμα η καταδίκη στο Εφετείο για τις θανατηφόρες πυρκαγιές, που προσπάθησαν λυσσαλέα να τις θάψουν και να μην αποδοθεί δικαιοσύνη. Παρουσιάζουν τι είπε ο Καφύρας και δεν κάνουν κουβέντα για τις εμπεριστατωμένες καταγγελίες και τις καταδίκες (κλικ ΕΔΩ), Αντί να είναι εκφραστές  της δικαιοσύνης και  κήνσορες γίνονται απολογητές του Καφύρα και του Πανταζή, στην κάθε  χαμερπή ή μη εξουσία!. [Τελικά τις έβαλαν την άλλη μέρα μετά το σχετικό σούσουρο..με τίτλο για δήθεν αδικία....]. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου