theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

TO ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ...ΣτΕ!!!

        Προχθές σας ενημέρωσα για το χοντρό κουκουσέλι που θα πέσει στη Ζαχάρω. Πιστεύω ότι εύκολα κατανοήσατε ότι επρόκειτο περί...μούφας μια και τούτον τον καιρό ασχολήθηκα αρκετά με τον Σκαρίμπα (1) Στην ουσία έχει να κάνει με την περιβόητη, τελεσίδικη απόφαση του  ΣτΕ, σχετικά με τα καυτά θέματα της Ζαχάρως (Τα γνωστά δύο: ακύρωση των εκλογών και επανάληψη χωρίς τους Πανταζικούς; Έκπτωση του Πανταζή;). 
       Λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η σχετική συνεδρίαση του ΣτΕ θα λάβει χώρα στις 27 αυτού του μήνα! Πάντως θα δούμε εάν βγει αληθινός ο φίλος μου ο γέροντας από το Κουμουθρέκα. 

     Δίπλα δε παρατίθεται και ένα μικρό σημείωμα, που λέει πολλές αλήθειες, του Μένη Κριτσέλη (2), λίγο ετερόχρονο μεν αλλά  λέει τα πράγματα με το όνομά τους! 


(1) Ακούτε τι μου έλεγε ένας γέροντας, γείτονας του Σκαρίμπα, προχθές στη Χαλκίδα: Τι να σου πω; Αυτός ο άνθρωπος ήταν παλαβός κι ανάποδος..κατούραγε στο ποτήρι και το έπινε....
(2) Ένας κοινός φίλος δε που πίνουν μαζί το καφέ τους, μου έλεγε γελώντας, χωρίς βεβαίως καμία κακεντρέχεια, ότι καλά υπογράφει ο Μένης και μπράβο του, αλλά ποιος του τα έγραψε όμως; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου