theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Η μαφία των σκουπιδιών απειλεί…

Οι συνομιλίες του έγκλειστου, κατηγορούμενου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εργολάβου κ. Καράμπελα, που είδαν πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας, είναι αποκαλυπτικές. Από τα στοιχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Κουτί της πανδώρας», οι φερόμενοι ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης υβρίζουν και απειλούν Ηλείους δημοσιογράφους, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (τη βουλευτή Ηλείας και την υποψήφια δήμαρχο της «Ανοιχτής Συμπολιτείας»), ακόμα και τον εισαγγελέα Πύργου!
Είναι τίτλος τιμής για εμάς ότι η μαφία των σκουπιδιών ενοχλείται από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άξιο απορίας όμως, από πού αντλούν το θράσος να υβρίζουν και να απειλούν; Σε ποιες πλάτες στηρίζονται;
Τη Δευτέρα 1/12 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, πραγματοποίησαν διάβημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ζήτησαν το αυτονόητο: την προστασία της ζωής των απειλούμενων και τη διασφάλιση της ελεύθερης άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Αν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όλο το κύκλωμα της διαπλοκής που τους καλύπτει πιστεύουν ότι θα τους φοβηθούμε, ματαιοπονούν. Είμαστε εμπόδιο στις «δουλειές» τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρεθήκαμε από την αρχή δίπλα στους αγωνιζόμενους κατοίκους, που διεκδικούσαν το δικαίωμα στη ζωή και την υγεία.
Αγωνιζόμαστε για δίκαιη και οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων, με βασικό άξονα τη δραστική μείωση του όγκου μέσω ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ανάκτησης, επαναχρησιμοποίησης. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα εργολαβικά συμφέροντα και στα φαραωνικά εργοστάσια, που θέλουν να υποθηκεύσουν το μέλλον του νομού μας, εξασφαλίζοντας σίγουρα κέρδη, για 30 χρόνια. Την προσπάθεια αυτή θα τη φτάσουμε μέχρι το τέλος.


Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου