theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΥΑΖ¨Τελικά τους έπιασε η φάκα του νόμου μετά 12 χρόνια...


       Ένα από τα πιο πετυχημένα συνθήματα ήταν τότε "Εκτός από τον ιμπεριαλισμό υπάρχει και η μοναξιά" Κατ' αντίστοιχο τρόπο στη Ζαχάρω εκτός από τις εκλογές -τέρμα τα γκάζια για αυτοδυναμία του Ζύριζα- το άλλο πολυσυζητούμενο θέμα είναι η καταδίκη (5 χρόνια φυλάκιση) μετά 12 ολόκληρα χρόνια δυο ισχυρών τότε παραγόντων της ΔΕΥΑΖ, λόγω μεγάλης ματσαραγκιάς και απάτης για να διοριστεί ανιψιός σε θέση που δικαιούταν άλλο άτομο.


 Συγκεκριμένα  στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας γίνεται λόγος για «δολιότητα των προθέσεων των κατηγορουμένων» και για «εγκληματικό σχέδιο», με σκοπό να παραπλανηθεί ο τότε 26χρονος Γιώργος Ρέντζιος και να δηλώσει εγγράφως ότι δεν επιθυμεί την πρόσληψή του.
      Δυστυχώς στο χώρο της Ζαχάρως ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα από τότε με όλα τα παρατράγουδα.Η μπόχα που έχει κυριεύσει τον ωραίο μας τόπο έχει πολλές και διάφορες αιτίες. Φυσικά οι μετέπειτα λεβέντες της Sugartown ξεπέρασαν κατά πολύ τους προηγούμενους και έκαναν φωτεινό φλάμπουρο τη διαφθορά και την παρανομία, πάντοτε για την πάρτη τους, με αποτέλεσμα τη γνωστή σαπίλα. 
    Επί του θέματος δυο μόνο πραγματάκια:
      α) Οι λεγάμενοι που υπόψη παρελαύνουν παριστάνοντας τους τιμητές και τους θεριακλήδες, έχουν κάνει σειρά ενστάσεων και εφέσεων για αναιρέσεις παραπομπών και διώξεων ακόμη και στον Άρειο Πάγο, χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Σίγουρα είναι εντελώς παράδοξο να στρέφονται κατά των συγχρόνων λαμόγιων. Λέει ο πετεινός τον γάιδαρο κεφάλα!
  β) Γιατί στο πλούσιο ρεπορτάζ του φίλτατου Νοδάρου (κλικ ΕΔΩ) δεν αναφέρονται τα ονοματάκια των ....παλικαριών; Απλώς τα αρχικά τους, Κ.Β και Δ.Δ. Ασχέτως εάν έχει βουίξει η Ζαχάρω. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου