theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΕΚΑΤ.

         Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά εκλογές, αν και σφόδρα .....αμφισβητούμενη, το μόνο μέτρο που πήρε ήταν η μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών, περίπου 80%. Ο κύριος λόγος που επικαλέστηκαν ήταν η υπέρμετρη αύξηση των δημοτικών εξόδων. Μάλιστα σε μια συνέντευξη του πάτερ-Sugartown (όλοι μας καταλαβαινόμαστε ποιον εννοώ...και γιατί όχι Ζαχάρω....) στο Ιόνιον FM, υποστήριξε μετά ορμής και σοβαρότητας,  αλλά και κρυφής σεμνότυφης σιγουριάς ότι  αυτό το κόστος του δημοτικού φωτισμού φθάνει το 1,5 εκατ. ευρώ. *    
     Αμέσως λίγο μετά διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη στον ημερήσιο τύπο (κλικ εδωτο εξής σχετικό: η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε ότι κάθε χρόνο πληρώνει 1 εκατ. ευρώ για το φωτισμό του δημοτικού οδικού δικτύου σε ολόκληρο το νησί και ευελπιστούν ότι φέτος θα επιδιώξουν να ελαττώσουν αυτό το ποσόν.  Όπα λέω, "μέγας λαγός κρύβεται σε αυτή τη λούζα", αλλά και τι να κάνουμε; Με τα πολλά αποφασίσαμε να καταθέσουμε μια αίτηση στον καλό μας δήμο, μπας και βρούμε μια άκρη.
   Με την αίτηση λοιπόν στο δήμο ζητάμε να ενημερωθούμε, μια και αυτό το δικαίωμα μας το δίνει ο νόμος,  το κόστος για το δημόσιο ρεύμα-φωτισμό του 2014, κατά μήνα και κατά κοινότητα αλλά κυρίως εάν σε αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνονται και όποιες δημοτικές ή άλλες  εκμεταλλεύσεις (καντίνες, ενοικιαζόμενες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας ή διασκέδασης κ.τ.λ). Εάν συμπεριλαμβάνονται τότε ποιες είναι και ποιο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος που έχει χρεωθεί στη ΔΕΗ ο δήμος για κάθε μια.
 Έτσι για την ιστορία σας υπενθυμίζω τις σχετικές αναρτήσεις πριν δυο χρόνια όπου υπάρχουν επίσημες καταγγελίες, ότι η καταχρηστική επιβάρυνση του δήμου, λόγω βρώμικης ματσαραγκιάς, στη ΔΕΗ για μια συγκεκριμένη ...πολυτραγουδισμένη επιχείρηση ανέρχεται σε αρκετές  χιλιάδες ευρώ!!! (κλικ ΕΔΩ, και ΕΔΩ....).Πιστεύω ότι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Ούτε για τη στάχτη στα μάτια. Αναμένουμε λοιπόν ...
    Πάντως, καταλαβαίνετε τώρα για μια άλλη φορά περί της περιλάλητης λαϊκής ετοιμηγορίας....
Τελεία και παύλα: Ε..Ε....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΤΌΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΠΑΝΩ!!! 


* Παρεμπιπτόντως αυτή η χαρακτηριστική και άληστος σεμνότυφη σιγουριά δήθεν ανωτερότητας είναι απόρροια ανδρών που αν και εντελώς αμόρφωτοι αλλά πανέξυπνοι λαϊκιστές έχουν πιάσει μια δυσανάλογη καρέκλα εξουσίας που την κρατάνε με νύχια και με δόντια. Ακριβώς όπως οι διάφοροι καραβανάδες δικτατορίσκοι....Θα μου πείτε όλοι οι δικτάτορες, μικροί ή μεγάλοι, από το στρατό προέρχονται, μα για αυτό το λόγο είναι τέτοιοι και κρύβουν την πνευματική τους κενότητα και ανικανότητα αμυνόμενοι προβάλλοντας τη σεμνοτυφία τους (μύσταξ, μαύρα γυαλιά και  στριγγλή φωνή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου