theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ....

Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ το λέω φανερά και ξάστερα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα που η Κ. Αυγερινοπούλου (1) και ο Κ. Λαμπρόπουλος  (2) έφαγαν χώμα στις εκλογές.Βεβαίως πρώτα και κύρια χάρηκα για το γερό στραπάτσο της Ν.Δ. και πανελληνίως αλλά και εδώ στο νομό μας. Δεν είχαμε μια απλή κυβερνητική αλλαγή αλλά  καθεστωτική. Σίγουρα είναι λίγο .... αντιπατριωτικό αλλά προέχει που ..κηδεμόνας και των δυο είναι ο περιβόητος θείος (3), οπότε "ας πάει και το παλιάμπελο". 
(1) Τόσα και τόσα έχω γράψει για την Κυρία που τόσο καιρό δεν πήρε καμία θέση για τα τόσα προβλήματα του δήμου μας (σκουπίδια, Π.Δ. για την αιγιαλίτιδα ζώνη, βράχια στον αιγιαλό, (ν)τροπολογία κτ.λ.), αλλά με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
(2) Ο δε Κ. Χάρης καλά να πάθει που ήρθε τελευταίος, αφού δεν έβαλε μυαλό την προηγούμενη φορά. Ακόμα και ο Βλαγκούλης τον ξεπέέρασε... Αλλά και το άλλο, όταν είδα τις παραμονές των εκλογών τη μάνα του, μια συμπαθέστατη γριούλα, να μοιράζει διαφημιστικό υλικό στα μαγαζιά της Ζαχάρως, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι αυτός ο τύπος πρέπει να είναι και πολύ....μάγκας. Από τη μία κρύβει την δασκαλική ιδιότητα, που έπρεπε να το είχε τιμή του και καμάρι του και από την άλλη μπλέκει και τη σεβαστή γιαγιά στο βρώμικο παιχνίδι της πολιτικής, όπως το γνωρίζουν αυτοί οι δεξιοί πατριώτες.
(3) Ο θείος το μεγάλο χαστούκι θα το λάβει σήμερα από το ΣτΕ. Και φαντάζεστε πώς θα νοιώθει τώρα που έχασε και τα αβγά και τα καλάθια! Άσε το άλλο το τραγικό. Θα είναι μεγάλη ειρωνεία της τύχης που όπως δείχνουν τα πράγματα,  ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι  ....ο δικός του ο Αβραμόπουλος,  κι αυτός και το ασκέρι του να έχει φάει τη δέουσα κατραπακιά... (Μπράβο ρε μεγάλε Τσίπρα, θα τους παίξεις όλους τόμπολα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου