theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ε..ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΑΛΛΑ.....

      Σύμφωνα με πληροφορίες Οι εφτά υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία είναι οι εξής:
             Βεργέτης Πάνος
             Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη 
             Διονυσία Γιαννοπούλου ( Οικολόγος Πράσινη)
             Μάκης Μπαλαούρας
             Μπαξεβανάκης Δημητης
             Παπαβασιλείου Νίκος
             Σπηλιοπούλου Μάγδα

[Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΣΎΝΘΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ  ΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ]

   Τελικά έκαναν πίσω για τον Δημητρουλόπουλο. Μια η έντονη αντίδραση της Νομαρχιακής, αλλά και πολλών άλλων ατόμων (1) πρέπει να έφεραν αποτέλεσμα. Βεβαίως πολύ πιθανό να έχει δίκιο ο Νοδάρος ότι τέτοιο θέμα δεν υπήρξε από την αρχή και οι σχετικές δημοσιεύσεις ήταν σχεδιασμένη προπαγάνδα πρόκλησης σύγχυσης και αναταραχής που πήγαζε από διάφορους κύκλους (κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι) ή λέγω εγώ, ήταν απόπειρα να προλάβουν - καλύτερα να επηρεάσουν - το αποτέλεσμα οι "δημοσιογράφοι" ή και αυτός ο ίδιος ο λεγάμενος! Πάντως οι δήμοι της νότιας Ηλείας, Ζαχάρως - Φιγαλίας και Κρέστενας - Ανδρίτσαινας καθόλου δεν αντιπροσωπεύονται. (2)
  (1) Ένας δε παλιόφιλος σύντροφος μου ανέφερε ότι θετικό ρόλο στην στην απόρριψη έπαιξε και η δική μας χθεσινή    ανάρτηση που υπόψη απεστάλη σε πολλούς ...εκλογικούς μαγείρους, κεντρικά και ντόπια. Το ίδιο και περισσότερο η έντονη δημόσια καταγγελία του φίλου μου Σωτήρη Σωτηρόπουλου.
   (2) Υπόψη μεγάλη σαστιμάρα - ήταν κεραυνός εν αιθρία - επικρατεί στη Ζαχάρω αλλά και αλλού για  τη μη επιλογή του Θοδωρή Γιαννόπουλου. Φίλοι και σύντροφοι μας μεταβίβασαν τη δικαιολογημένη αίσθηση και πικρία καθότι ο Θοδωρής είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή και υπόψη σε όλες τις τελευταίες εκλογές, βουλευτικές, περιφερειακές ήταν πρώτος σε ψήφους από όλους τους υποψήφιους των αναφερομένων δήμων. Πράγματι έγινε μεγάλη αδικία και αδυνατώ να συλλάβω γιατί μια μεγάλη και σημαντική  (Καγιάφας γαρ)  περιοχή του νομού αγνοήθηκε εντελώς!!! Και το άλλο η Νου-Δου κατεβάζει δύο υποψήφιους από τη Ζαχάρω. Αυτό δεν λέει τίποτα; 
Αγαπητοί σύντροφοι υπάρχει χρόνος να επανορθώσετε. 
Μη ξεχνάτε η πολιτική είναι αμεσότητα και σχέσεις....  

(Προσέχετε τα περί Πόθεν έσχες γιατί επ ' αυτού θα επανέλθουμε ....όπως θα επανέλθουμε με κατάλληλη ...φόρα και στο ντόπιο εκλογομάγειρα του Σύριζα στην Ηλεία που δυστυχώς δεν έβαλε μυαλό με τον καταποντισμό στις δημοτικές και το επαναλαμβάνει με την ίδια συνταγή. Κρίμα σύντροφοι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου