theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Την Παρασκευή στις 23-1-2015 ανάμεσα στα άλλα τονίζαμε τα εξής:

..........και  να με θυμηθείτε. Ο Καγιάφας θα ξεβαλτώσει μόνο εάν γίνουν δύο πράγματα τα οποία έρχονται σαν τα ορμητικά νερά της Νέδας, παρά τους τόσους μαιανδρισμούς  στην πορεία τους, εάν:
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ 
  • ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
        Να που η πρώτη, η μεγαλύτερη προϋπόθεση πραγματοποιήθηκε, πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους η κυβέρνηση ανήκει στην  ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την οποία οπωσδήποτε στηρίζουμε συμπαραστεκόμενοι και συμπαρατασσόμενοι, πάντοτε όμως με κριτική και και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΗ.....
       Αλλά, όπου νάναι έρχεται και η δεύτερη ...τούμπα που μας αφορά άμεσα. Από αύριο(1) θα έχουμε διπλή γιορτή.    ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ο ήλιος της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης θα σκορπίσει τα σκοτάδια, που επί 15 χρόνια έχουν σκεπάσει ολόκληρη την περιοχή μας. 
ΟΛΟΙ ΟΙ ..ΛΕΒΕΝΤΕΣ,  ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ  ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ... (2)
Επαυτού σας αναφέρω τα χθεσινά λόγια του  ΚΏΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, που πραγματικά δείχνουν αφενός το μεγαλείο του ανδρός και αφετέρου την ευγνωμοσύνη του οφείλουμε όλοι μας. 
 ."...ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ...." 

(1) Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκριτους κύκλους δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση αναβολής του ΣτΕ της 29-1-15. Οπότε αύριο όλοι στο Αρσάκειο που έχει την έδρα του....  
(2) Στις τοπικές κοινότητες έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας, αλλά περισσότερο από παντού στο Γιαννιτσοχώρι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου